[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=511126#p511126:2ujnbiq8 je napisao(la):
Nebojsa » Sre Jan 24, 2018 10:28 pm[/url]":2ujnbiq8]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=511100#p511100:2ujnbiq8 je napisao(la):
Mr.Awesome » 24 Jan 2018 07:44 pm[/url]":2ujnbiq8]
Npr. Ovde u Frankfurtu gde sam sada ...
Blago vama, Franfurt mi je inace jedan od omiljenih gradova u Nemackoj, pa i u Evropi uopste. Redovno pratim na skyscraperu sta se radi, sjajno mesto. Imate li informaciju dali ce i kod nas u okviru BNVa da se izgradi koji poslovni kvadrat po ugledu na kule u Frankfurtu? Zaista bi lose i vrlo nazadno bilo da se ceo ovaj projekat svede na veliko stambeno naselje i onaj trzni centar.
To ne znam, ali biće tu poslovnih kvadrata, sigurno ne u vidu neke kule, ali biće.
Čini mi se da Frankfurt ima 30ak zgrada sa preko 100m visine. Najviši im je toranj sa oko 340m, a najviša zgrada je zgrada njihove Komercijalne banke (Commertzbank tower) koji je visok oko 260m bez antene, trebalo bi 300m da ima računavši i nju.
@Propeler Vi meni nađete ovakav stan od 70m2 za 400€, ja se odmah preselim i dam vama još toliko.
Za navedene gradove ne znam, nisam imao poslova tamo, mogu da se raspitam pa da javim.
Jednom sam rekao, isključivo gledam interes svoje zemlje i grada. Trebalo bi biti srećni kada se nešto gradi, to mnogo može da nam donese...
Ne razumem kako ljudi ne shvataju koliko para to može da privuče. Drugo, ulepšava grad, novina. Od kad se u Beogradu niša novo nije izgradilo?
Drugi plaća, ti trebaš da preurediš malo infrastrukturu, prilaz, i još po neku sitnicu, ali će se mnogo više vratiti nazad jednog dana.
Dok drugi ljudi priželjkuju da se nešto izgradi takvo, mi se bunimo, sve nam ne valja, okupiraće nas,..?
Niko ne može ni da nas okupira, ni da nas kupi, tu smo gde jesmo, naši ljudi rade, naši će ljudi raditi, privlači turiste, sve je samo plus...
Jednom prilikom kada sam došao sa kolegama da pogledamo mesto ove kule, i ljudi su po prvi put u Beogradu, i neki videli ove što se bune protiv ovog projeta. Mene bilo sramota (mislim se u sebi, koliko prostih ljudi). Pitali su me o čemu se radi, ja im objasnio.. Ljudi samo slegli ramenima i nastavili dalje, stvarno neprijatno. Pa oni bi jedva čekali da bilo šta dodaju tamo, a gle ove naše...
Moramo poraditi na nekoj atrakciji, to vuče turiste, zabavni parkovi, vidikovci, može i te gondole, neki top na Kalemegdanu pa da ih ispaljujemo, ma bilo šta samo da je atrakcija, jer mnogo para ima grad od njih. Ljudi to nikako da shvate.