[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=498607#p498607 je napisao(la):
CASTELBIANCO » Sre Dec 06, 2017 3:59 pm[/url]":3lll2h8c]Besix kula u Beogradu? Odakle vam ta priča. To je bio neki marketinški trik čini mi se u to vreme Bogdanovića i Hrustanovićeve. Kula od 333m u bloku 26. Od toga naravno niti je bilo pomisli niti planova da se nešto zaista tako i uradi. Realniji mi je onaj klaster od 4 visoke zgrade a la Quatro torres.
Od njih samih...ja sam juce bio na sastanku sa njima u Briselu bas vezano za projekat "Kula Tower" kako ga oni zovu. Ako ih izaberu, oni imaju u planu saradnju sa Energoprojektom, umesto americkih cigli koje se predstavljaju kao standard za takav tip gradnje, oni bi trazili cigle koje se proizvode u Srbiji, kao i sve firme koje treba da saradjuju da budu iz Srbije... Takodje, imaju u planu da grade nesto i u NS.
Ali, prema nezvanicnim informacijama koje su nam rekli posle, izgleda da im posao kvari neki lik iz Pizzarotti-a koji ima direktan pristup nekim ljudima sa vrha, a prednost im je bolja oprema i bolje reference od Pizzaotti-a, izgradnja Burdz Kalife, Lustica zaliva itd.