Ono sto je kljucno kod Kule i ne postoji nista priblizno slicno je St Regis u zgradi. To mu daje posebnu dimenziju, svaki put kad ulazis u zgradu ulazis u vrhunski hotel, ljudi, barovi, restorani. Kad se sve zavrsi i BNV zaokruzi ja iskreno verujem da ce stanovi u Kuli biti od milion pa nagore i to je to. Naravno ako Srbija opet nesto ne zablista lokalno/globalno sto je najveci rizik
Sent from my iPhone using Tapatalk
hotel je samo na dva nivoa i nikakavih dodirnih tacaka nemaju stanari sa hotelom osim striktnih pravila kojih se moraju pridrzavati. Meni je to super, u savremenom svetu to funkcionise izuzetno dobro. Ovo je prvi projekat u Srbiji ovakvog tipa, dok je u USA to skoro standart. Generalno vise bih voleo da je ispod mog stana luksuzni hotel nego supermarket, restoran, kozmeticki salon....Ja ne znam kome je cilj u životu da živi u hotelu?
hotel je samo na dva nivoa i nikakavih dodirnih tacaka nemaju stanari sa hotelom osim striktnih pravila kojih se moraju pridrzavati. Meni je to super, u savremenom svetu to funkcionise izuzetno dobro. Ovo je prvi projekat u Srbiji ovakvog tipa, dok je u USA to skoro standart. Generalno vise bih voleo da je ispod mog stana luksuzni hotel nego supermarket, restoran, kozmeticki salon....
Kakav sprč...
Ала уср*ше поглед овим дебелим профилима. А и сецкањем због кривине.
Tačno sve stane u 9 sekundi. Ništa ovde nije dobro sređeno, sofa na metar i žilet od rerne.
Ovaj je dobro sredjen pokazni na 28om
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ti je kao suite u hotelu, ko hoce moze da kupi i 150 kvadrata. U lajvu jako dobro izgleda.Tačno sve stane u 9 sekundi. Ništa ovde nije dobro sređeno, sofa na metar i žilet od rerne.
Tesite se tesite..To ti je kao suite u hotelu, ko hoce moze da kupi i 150 kvadrata. U lajvu jako dobro izgleda.
Izvoli otvori temuMene zanima u kakvim stanovima zive ovi sto sebi daju za pravo da svaki centimetar stana kritikuju. Da vidimo vas pogled iz stana, pokazite vas enterijer i kupatilo...da vidimo ulaz vase zgrade? Trebalo bi da se otvori ovde rubrika ''STANOVI FORUMASA'' pa da vidimo gde vi spavate