PetarPetrovic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.07.2018.
- Pohvaljen
- 1.045
Slažem se da je lokacija jako bitna, ali ima ( i biće) zgrada na istoj lokaciji (i sa sličnom pogledom) sa 2.5X nižom cenom.Cena od 9k po m2 se daje za lokaciju pre svega.
Moje skromno mišljenje je da je najisplativije (najpametnije) kupiti kvadrat po 3000-3500 eura u BW. Dobijaš Lokaciju i okruženje za korektnu cenu. Ako se baš ima para onda kula, ali ne vidim opravdanje za toliku razliku u ceni (nemojte mi samo frižidere i šporete spominjati-to je nebitno na iznose od preko milion eura jer to predstavlja 1% vrednosti od cene! Mermer u kupatilu se sada ugradjuje kineski (ugradio moj prijatelj grk u hotelu niže kategorije u Grčkoj) i on sada nije skup...itd). U kuli je problem loš raspored, a sobe, kupatila i centralna prostorija su premale. Održavanje je skupo a na pitanje šta dobijam za te pare dobijam smešne odgovore tipa preporučićemo vam restoran (čuj oni će meni preporučiti restoran nisu dalje od McDonald-a dobacili) i možemo da vas sačekamo na aerodromu, a kada sam pitao šta još dobijam diplomirana ultra-gaga-mega-trend menaDJerka iz Obrenovca me je samo pogledala zbunjeno.
Ja čekam jesen da vidim kako će kriza (koja se pomalja) uticati na celu priču.
PS. Vradoviću, da li su bazen i teretana besplatani? Ili se to plaća?! Šta piše na tvom ugovoru?
Poslednja izmena: