Фоторепортажа радова 27.09.2023.
Данас поново обиђох радове, увелико се ради, а почело се са асфалтирањем разделних острва и ново изграђених тротоара.
Шеф градилишта ми је показао и цртеж који сам сликао, тако да ево и тог плана, мислим да ће се @Пиглет највише обрадовати. Иначе у кружним токовима ће бити по два смера (2х2) и сваки смер је ширине 5,25 метара тј. 4х5,25 метара, а сам центар-пречник острва кружног тока који се сад г/ради је 19 метара. Ево и цртежа, а и увећао сам део где је надвожњак.
Кружни ток гледано од узбрдице код спортског центра "11.април"
Поглед на к.т. дуж Партизанске авијације
Поглед на к.т. од улазно/силазне рампе на/са ауто-пута
На самом надвожњаку ће се обновити и проширити тротоари, наравно остаће и постојећа бициклистичка стаза. Зеленог појаса неће бити (извињавам се на погрешно датом обавештењу!), биће нови и шири тротоари, наравно остаје постојећа бициклистичка стаза, а поставиће се и нове четири жардињере, са сваке стране по две
Почеле су и припреме за други кружни ток код МАГ-а, овлашћеног продавца и сервисера Тојота возила. Прошириће се уливна рампа са ауто-пута, а према будућем кружном току и то 80 метара пре кружног тока. Сад ће бити једна трака-смер за скретање десно према Партизанске авијације, а једна трака-смер према самом кружном току и наравно остаје једна трака-смер која води према ауто-путу. Исцртане су линије где ће бити проширење и данас су почели то да раде. Троугласто острво које је било, већ је уклоњено и градиће се ново – уже и дуже. Постојећа уливна рампа у Партизанске авијације, као шро сам раније навео, остаје.