Šta je novo?

Kružni tokovi

Hvala na objasnjenju. Eto ja recimo nisam razumeo tu horizontalnu signalizaciju.

DusanBG":28ud1i15 je napisao(la):
Upravo ovakva horizontalna signalizacija vec stoji na nekim kruznim tokovima, ali izgleda da je dobar deo vozaca ne razume. Primer je upravo na kruznom kod opstine na NBG, gde se svi sudari prakticno dogadjaju kada vozaci iz pravca zemuna predju ove siljke i onda ih pokupi neko iz kruznog toka.

edit: na ulazima u kruzne tokove...

Mislim da nije problem u toj horizontalnoj signalizaciji već u nepoštovanju propisa i neopreznoj vožnji, dok je na kružnom toku kod opštine NBG problem što je sam kružni tok problematično projektovan. Meni se lično jako sviđa ta horizontalna signalizacija.

Ти троуглови су на доста места заменили и попречну хоризонталну пругу на семафоризованим раскрсницама.

Ispred zadruge se ponovo postavlaju stubovi za semafore

koliko ja znam i kako sam cuo, postavljenje semafora je inace u planu rekonstrukcije karadjordjeve, kao i postavljanje senzora za prolazak tramvaja. Videcemo sta ce na kraju biti

Semafor na kružnom toku?! To sam samo u Bugarskoj video i potpuno je retardirano...

Nikad ne potceni naše saobraćajne mozgove. Sledeće očekujem da stave semafore na petlje na autoputevima.

dsc09541.jpg

dsc09531.jpg

Kvalitet radova bg krs puta sahta vec utonula mamlazi nesposobni

dsc09543.jpg

A da montiraju i "andrejin krst"?

Potpuno pogrešno tumačenje.
Karađorđeva je praktično jedina ulica u ovom delu Beograda, pa je tako i jedini pravac kojim hitne službe (kao i sav ostali saobraćaj, uključujući i tramvaje, a i nadam se ne još dugo - teške kamione) mogu da prođu u istom tom delu Beograda.

Da li je neko bio u naselju Stepa Stepanovic i zna kako izgleda kruzni tok?

Podsetih Sekretarijat za Saobraćaj o njihovom obećanju da ove godine uvrste rekontrukciju u raskrsnicu sa kružnim tokom Gandijevu ulicu, pa ćemo videti da li će nešto da odgovore....

Odoh i na sajt BGD puta gde su radovi po danima i već nekoliko dana izuzetno slabo se radi po NBGD, obično jedna lokacija-angažovan kompresor :?

da li je politika ili šta već.... :roll:

лепо изгледа. надам се да ће озеленети и средину кружног тока када буду радили реконструкцију шина

juče opet udes na kružnom toku kod opštine NBG.
Bus izlazio ka Pariske komune i spičio auto koji mu je uleteo iz pravca starog Merkatora

Vrh