Bivis
Higher intermediate
Valjalo bi izmestiti benzisku pumpu.
laki72":2uk8bhd0 je napisao(la):A sta se dobija u funkcionalnom smislu ovim kruznim tokom?
Mislim, jasno je meni da se kruzni tok radi da bi se fotkala zgrada zadruge sa sve kruznim tokom u cvecem na njemu, ali ja zaista ne vidim da ce saobracaj bolje funkcionisati, vec naprotiv...
spatiotecte":2ew044l2 je napisao(la):Verovatno ce se ukinuti semafori na raskrsnici kad budu pustili u promet kruzni tok.
relja":3bph9aea je napisao(la):spatiotecte":3bph9aea je napisao(la):Verovatno ce se ukinuti semafori na raskrsnici kad budu pustili u promet kruzni tok.
Dva semafora koje ja spominjem su:
- raskrsnica Karađorđeve i Crnogorske (veza Karađorđeve sa Brankovim mostom, u oba smera Karađorđeve)
- pešački prelaz u Karađorđevoj kod tramvajske stanice kod Zagrebačke ulice - ili onak kod skretanja za Zarićev most (svejedno koji od ta dva).
Oni se ne mogu ukinuti, nastaće haos.
spatiotecte":19moyl05 je napisao(la):relja":19moyl05 je napisao(la):spatiotecte":19moyl05 je napisao(la):Verovatno ce se ukinuti semafori na raskrsnici kad budu pustili u promet kruzni tok.
Dva semafora koje ja spominjem su:
- raskrsnica Karađorđeve i Crnogorske (veza Karađorđeve sa Brankovim mostom, u oba smera Karađorđeve)
- pešački prelaz u Karađorđevoj kod tramvajske stanice kod Zagrebačke ulice - ili onak kod skretanja za Zarićev most (svejedno koji od ta dva).
Oni se ne mogu ukinuti, nastaće haos.
Pa zar nije poenta kruznog toka da omogucava funkcionisanje raskrsnice bez semafora?