paradox polje
Higher intermediate
Некад је потребно сагледати ситуацију из више углова или обући туђе чизме. Ја често остављам дете у Благоја Паровића и онда сат времена чекања искористим тако што одем до Кошутњака. Убедљиво најближе ми је баш преко новог КТ, али ипак чешће, барем до сада сам тако радио, идем Жарковачком до Кнеза Вишеслава па до трим стазе. Не радим то зато што је потребно по некад сачекати минут на поменутој бившој раскрсници, већ зато што кад чекам тај минут иза мене се некад створи колона нервозних возача које ометам а иду из БП ка Филмском граду. На крају да се дај минут не би претворио у 3-4 минута одлучиш да искористиш први размак већи од 50 метара а то зна да буде ризично јер возачи знају да се залећу.Od obicne raskrsnice gde nije bilo guzve su napravili glupost gde ce verovatno poceti da se stvara guzva u svim pravcima. Jeste za levo skretanje iz BP u KV bilo potrebno malo vise vremena, sto je i logicno, posto pravci koji imaju prioritet s razlogom imaju taj prioritet, prvenstveno zbog gradskog prevoza, a taj koji u Kosutnjak zapuca skroz okolo kroz Blagoja Parovica je bas strucnjak i treba malo da saceka, nece se srusiti svet ako saceka minut da se ukljuci. Pravac KV ka Filmskom gradu jeste optereceniji ali ni tu se nikad nisu stvarale velike guzve jer su 23 i 53 frekventne linije, uz pesacki prelaz koji je takodje poprilicno frekventan ta dva faktora u kombinaciji svako malo "naprave blok" gde ovima iz KV bude mnogo lakse da nastave pravo kada se fokusiraju samo na ove sto im dolaze "odozgo"
Voleo bih da vidim strucnjaka koji je vrsio simulaciju ove raskrsnice sa i bez kruznog toka
Заиста мислим да би овде КТ могао лепо да функционише, наравно под условом да се лепо и пројектује. Проћи ћу још колико вечерас овај КТ да баш да видим како су то извели, ово са оног клипа са Х-а заиста делује трагикомично.