Македонци су својаутопут направили.А Грделичка Клисура је почета за 1.мај 1997.Кренуо у Скопје,зауставило ме код мотела "Европа" код Лесковца,свечано отварање радова.Пре 21годину.А кроз Грделицу нема више од 40 км.Друга трака Бгд-Загреб(400 км) јескршена за 4-5 година.Друга трага Бгд-Ниш(235 км) је скршена за 3 године.Ти то и не памтиш.Па како да аплаудирам кад НЕКО ради 40 км 21 годину?Пруга Ниш-Бујановац,и пут поред ње,кроз Грделичку клисуру,су направљени 1887,пре 131годину.Од машина су имали крамп(будак,пијук),лопату,ашов,колица с једнимточком и набијаче за земљу.И СВЕ(укључујући и тунеле)направили за 3 године.1884-1887,већ 1889 том пругом је ишао Hellas Orient Express.Схваташ ли зашто"пљујемо"?А ово да ти кажем,саобраћајни сам инжењер с много стажа,у нашемМинистарству Саобраћаја има 3 или 4 саобраћајна инжењера(сви без дана радног стажа).Министарка је ЕКОНОМИСТА,Гђа Михајловић.О саобраћају НЕ ЗНА НИШТА.Учи,ако учи,успут.А од учења успут вајде нема.Успут можеш да салијеш пиво,али на да научиш нешто
Kopirano sa jednog drugog foruma pa vi vidite koja smo mi zemlja dembelija