Wile E. Coyote
Advanced
Ја и даље сматрам да је, с обзиром на (не)одржавање возила (укључујући и прање), бела боја лош избор. Кад би се у ГСП-у нешто суштински променило по том питању, још би се и могло о томе дискутовати.
Ја не знам где си то видео опрана возила. Нађе се по неко, али углавном су сва прљава (о унутрашњости да не говоримо).stf":k6dmo9v8 je napisao(la):Колико сам приметио ГСП редовно пере возила споља, тако да бела у смислу прања не би била лоша.
Мада, која је поента оушљивости. Када стојиш на станици и гледаш уз улицу, ти и не видиш боју трама/буса/троле, јер возило видиш спреда. А предња стена има тако мало боје.
2012":3dc823cl je napisao(la):E sad... ako se crvena vezuje za hasburge (mada je ova naša sa plavom linjom više vezana za Srpsku zastavu) onda je zelena više onako vezana za Iran..
stf":1931zb02 je napisao(la):Колико сам приметио ГСП редовно пере возила споља, тако да бела у смислу прања не би била лоша.
Мада, која је поента оушљивости. Када стојиш на станици и гледаш уз улицу, ти и не видиш боју трама/буса/троле, јер возило видиш спреда. А предња стена има тако мало боје.