RockerSVK
Higher intermediate
Јесте, рекламе као Јаворак и друге, то је било то. Ово сада рекламирање преко целог возила ме већ много смара.
nenad78":34v6obp4 je napisao(la):Total dizajn je prisutan u GSPu od (nesrećne) 1993. kada je cena zakupa reklamnog prostora na vozilu bila DEM 1000.00 za godinu dana (ako se ne varam, prvo su krenuli na tramvajima - siva "Beobanka" i zebrasti tramvaj, neka prodaja igračaka).
Moravac":3rqg9owx je napisao(la):nenad78":3rqg9owx je napisao(la):Total dizajn je prisutan u GSPu od (nesrećne) 1993. kada je cena zakupa reklamnog prostora na vozilu bila DEM 1000.00 za godinu dana (ako se ne varam, prvo su krenuli na tramvajima - siva "Beobanka" i zebrasti tramvaj, neka prodaja igračaka).
Prodavnica OZ. Taj tramvaj je išao do pre neku godinu.
Слажем се. Крајњи идиотизам.Glas prirode":3nf0oz6c je napisao(la):Reklame po prozorima su samo jos jedan nacin da se ljudi udalje od ono malo prirode i prirodnih predela koje mogu da vide u gradu. Sta je sledece. reklame na prozorima stanova, jer su troskovi odrzavanja zgrada veliki...
Богами, Вучко, свака власт је шарала цела возила. Само чекам кад ће возачи да носе рекламне мајице... :|vucko":19bvkxyt je napisao(la):Sve u sluzbi kapitala,sta vas buni?Glasaliste,sada gledajte i uzivajte
kopmania":3n27o88a je napisao(la):Ja tu sliku tj taj autobus postavljam već par puta al niko ništa pošto se non stop pričaju zelene boje ta bi bila najbolja
a evo bez reklama, baš bi super izgledalo
Ја бих дозволио само рекламе какве су некад биле: испод прозора, до точкова.stf":ehle6gzu je napisao(la):Рекламе ће постојати па ће постојати из разлога које је Филип навео.
Пошто против њих не можемо, требало би барем исфорсирати неки правилник постављања истих.
Нпр. ја бих дозволио целокупне бочне површине ДО прозора. Рекламе се не би могле стављати преко прозора, изнад, као и на предње и задње стене.
Тако емо добити баланс између жеље за колико-толико униформним колор шемама, и потреба модерних реклама.
c.s.i.":1qy9j1q0 je napisao(la):To je dosta slično sadašnjoj odluci, izuzev toga što je po njoj moguće postavljanje reklama i iznad prozora i sa zadnje/prednje strane (mada se ovo poslednje ne praktikuje baš često).
Nestale bi sve te reklame sa staklenih površina i brže nego što se misli, samo kada bi postojao veći pritisak građana.
Исувише уштогљено и не подмирује данашње графичке и естетске потребе. То ме исувише потсећа на оне буквалне рекламе на Пинку од којих ми се повраћаWile E. Coyote":1qy9j1q0 je napisao(la):Ја бих дозволио само рекламе какве су некад биле: испод прозора, до точкова.
Вили, а шта мислиш о једној оваквој реклами, али до прозора, а наравно са нацртаним оваквим ВЦ шољама у висини сваког седишта у аутобусу или само ВЦ шоља код возача и да само он "каки" ! :lol:Wile E. Coyote":30hl2ydw je napisao(la):Ја бих дозволио само рекламе какве су некад биле: испод прозора, до точкова.stf":30hl2ydw je napisao(la):Рекламе ће постојати па ће постојати из разлога које је Филип навео.
Пошто против њих не можемо, требало би барем исфорсирати неки правилник постављања истих.
Нпр. ја бих дозволио целокупне бочне површине ДО прозора. Рекламе се не би могле стављати преко прозора, изнад, као и на предње и задње стене.
Тако емо добити баланс између жеље за колико-толико униформним колор шемама, и потреба модерних реклама.
Мени у сваком случају боље делује од рекламе преко целог доњег дела. Ако би била реклама преко целог доњег дела, не би се видела основна боја возила.stf":2cfygg0h je napisao(la):Исувише уштогљено и не подмирује данашње графичке и естетске потребе. То ме исувише потсећа на оне буквалне рекламе на Пинку од којих ми се повраћаWile E. Coyote":2cfygg0h je napisao(la):Ја бих дозволио само рекламе какве су некад биле: испод прозора, до точкова.
Колико се сећам, постојала су возила са рекламама тог типа, само што, наравно, нису биле ВЦ шоље у питању, него столице. За шта су биле те рекламе, немам појма.Гага":2cfygg0h je napisao(la):Вили, а шта мислиш о једној оваквој реклами, али до прозора, а наравно са нацртаним оваквим ВЦ шољама у висини сваког седишта у аутобусу или само ВЦ шоља код возача и да само он "каки" ! :lol: