Kako jer uređen način reklamiranja na vozilima javnog gradskog prevoza.. Još uvek ne dobih odgovore od nadležnih kojim je odredbama Zakona o oglašavanju ili Odluke o oglašavanju i kojim Pravilnikom regulisani uslovi i način reklamiranja na vozilima javnog gradskog prevoza i koji je to tarifni broj odluke o komunalnim taksama. Za bilo koju vrstu reklamiranja (emitovanje neke poruke)) potrebna je dozvola nadležnog organa. A ko je taj organ u ovom slučaju. Znam samo da je GSP izbacio fini cenovnik svojih usluga na svom sajtu. Ali gde je pravilnik o načinu oglašavanja. Ja mogu fasadu svoje kuće ustupiti oglašivaču i za to dobiti pare ali taj oglašivač osim što mora meni platiti da okači reklamu na moj zid mora ispoštovati pravila oglašavanja (dimenzije, mesto, tehničke uslove i sl.) po pravilniku o oglašavanju i uz to platiti i gradu naknadu za to što se oglašava. A šta je sa JKP „ GSP“, je li te fine parice od silnih reklama idu samo GSP za ili je oglašivač morao od nekoga da dobije i dozvolu i po kom pravilniku, po kojim kriterijumima , kako se bira oglašivač i po kom tarifnom broju plaća taksu gradu. I ponovo pitanje. Kako je regulisan ovaj vid oglašavanja . Kao elektronsko, kao oglašavanje na javnoj površini , drugoj površini ili nešto treće. Ostaju velike nedoumice. Znam samo da mi je Beokom šturo odgovorio da je to regulisano samo Odlukom o javnom linijskom prevozu. A šta tamo piše. Ništa: da vozila jgp mogu biti oslikana reklamnim porukama i ne smeju se nalaziti na staklenim površinama ili na mestima koja zaklanjaju vidik ili prikrivaju propisane oznake i obaveštenja o prevozu.Valjda sve drugo može. A pogotovo da se uzmu pare.