Kupac sam u K distrikt, A faza. Vidim da ovde dosta ljudi priča proizvoljno. Fasada nije jeftina, naprotiv. Kao ni bilo šta drugo. Imate specifikacije na sajtu, koje su potvrđujem ispoštovane. U kupatilima smo dobili i podno grejanje, koje ranije nije obećano. Garaža izgleda kao najbolje garaže tržnih centara.
Jedina zamerka im je na rigidnosti u odnosu sa kupcima, bez mnogo šansi za neke specifične zahteve kupaca, sem ukoliko nemate jaku vezu kod investitora. Solidan broj kupaca je ima, pa to bode oči.
Inače kvalitet gradnje je iznad većine (da ne tvrdim svih) novogradnji u BG. S obzirom da samo 4 lamele (bez 3. koja je poslovna zgrada) imaju 200 stanova, i da ovo jeste veliki kompleks, kvalitet je izvanredan.
Nemam razloga da hvalim svog konja na forumu, koji rado čitam i povremeno se dodatno informišem, iako kao kupac imam pristup gradilištu. Nije to ideja. Imam utisak da većina ljudi nešto kudi, bez uvida u realno stanje ili iz nekih drugih razloga, koji nemaju mnogo veze sa temom.
Moguće je da su investitori ovakvi ili onakvi, kao i neki kupci, uostalom. Moguće je da se nele stvari završavaju uz pomoć uticaja. Ne samo moguće, takve stvari su i izvesne. Danas svakako ne grade stambene komplekse, vredne desetine miliona, profesori etike i književni kritičari.
To je realnost Srbije i sveta, koja nije tema, kad se diskutuje o kvalitetu gradnje.
Kao što nije i tema adekvatnost ovolikog kompleksa na konkretnoj lokaciji. Kritičari su tu uglavnom u pravu. Ok je to komentarisati, tome ovi forumi i služe, ali je bzvz da idu kao odgovor na priču o kvalitetu fasade, koja je usput, verovatno najbolja na celom Dorćolu...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk