Šta je novo?

K-District [Nekadašnji Beko Projekat]

znate moje misljenje i sve se slazem osim za kupce, oni su po meni vise zrtve
Oni mogu biti samo žrtve svog prazilukaško-palančkog mentaliteta da se hvale rođacima ili komegod kako su "uspeli" u životu. Ono što je nekad bio cilj sprat više od komšije u Kaluđerici sad je da se smest gu...ca na Dorćol ili Vračar, samo što bliže Hramu ili Kalemegdanu
 
Joj da, ali mi malo glupo da ovde krenemo sa tim podelama ko je odakle, msm hocu da budem "politicki korektna"🙂 ali slazem se da tu ima istine. Takodje se slazem da je vrv kljucna odluka kupaca bila da se zivi bas na toj lokaciji, na Kalemegdanu prakticno, zasto i kako da ne ulazimo u to ovde, a moguce isto tako da ljudi nisu u pocetku ni bili svesni na sta ce to da lici. Da budem iskrena ni ja se nisam u pocetku previse unosila u to kakav ce utucaj imati na Kalemegdan, cak stavise, da sam tada imala dovoljno love mozda bih i sama tu bila uzela stan. Sada ne bih nikako. Tako da su po meni saucesnici samo oni koji su kupovali stanove u kasnijim fazama.
 
Тужно је да је Београдска тврђава као нуклеус града и његово знамење са грба буде само садржај атракције за подизање цене некретнина.
Да је било памети, цео низ зграда дуж Париске, Пјарона де Мондезира и Тадеуша Кошћушка би био само са јавним садржајима, пре свега музејима, галеријама, школама, факултетима, филхармонија, позориштем, опером (библиотека града је већ ту).
 
9f8b1afb-24a9-4ac5-ae59-97110aacd2c8.jpg
 
Vrh