CASTELBIANCO
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 17.12.2011.
- Pohvaljen
- 1.430
uh diso, ima logike. Obicno su na takvim pravcima ta stovarista. A ja se taman ponadao da ciste koloseke ili da dovlace gradjevinsku operativu za prekoputa
Вожд":41zq2m2d je napisao(la):"..Затвара се шивара (фабрика „Беко”), споменик културе, и даје Захи Хадид да пројектује чудовиште у подножју Београдске тврђаве. То је бласфемија, притисак на државу да изда дозволе за пројекат јер га потписује славни архитекта. То се може потурити једино још неком урођенику у Африци.."
МИХАЈЛО МИТРОВИЋ, архитекта
http://www.politika.rs/rubrike/Razgovor ... an.sr.html
pozdrav gospodinu Mitroviću iz Graca u Africi
Izjava mu je sramotna i malko rasistička. Ali to je ta srpska intelektualna elita...
А одакле теби право да у став једног Митровића убацујеш нешто што он просто није изговорио? Он је био врло прецизан. Ни једном речју није поменуо величину објекта већ га је "само" назвао Захиним чудовиштем (људи у позној старости подетиње и изоставе у својим иступима неки минимум пристојности) А о собраћајном колапсу је говорио искључиво кроз призму недостатка метроа и гурања лрт-а с чиме се ја иначе слажем а што је кључна тачка деловања академије последњих 20. година.Babyaardvark":xudhghwe je napisao(la):Мислим да он пре свега критикује димензије објекта, пре свега због саобраћајне инфраструктуре која не може да подржи повећање интензитета саобраћаја које ће оволики објакат зацело донети.
То се може потурити једино још неком урођенику у Африци.."
А одакле теби право да у став једног Митровића убацујеш нешто што он просто није изговорио?
mekbejn":1pl1hg80 je napisao(la):pozdrav gospodinu Mitroviću iz Graca u Africi
mekbejn":35ai0pw6 je napisao(la):pozdrav gospodinu Mitroviću iz Graca u Africi