spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.435
Divlja nadogradnja?
Једна другу потре и онда је легално.Da li moze uopste da postoji divlja nadogradnja na divljoj gradnji?
I hejtera.Koliko trolova...
"K-District"Који клошарски пројекат. Нешто најгоре што је задесило Београд од бомбардовања 1944.
A ti si ocekivao da su tu naselio neki fin i kulturan sveta ova klima bez maske, naknadno ugradjena, je hit, i sve to na korak od najvece znamenitosti grada i "strogo" zasticene
Samo za zaposlene.Jel kafić na krovu Yandex-a samo za zaposlene ili je otvoren za sve?
Sta im fali. Ja bih dodao neku fontanu, neki deo sa parkicem za klince, ali uredjenje je skroz ok....ali ove masivne zelene oaze...
Kako sta im fali, pa ogromne su i bespotrebno zauzimaju prostor koji bi fino mogao da se izbetonira, pa postavi jos jedan kulturni sadrzaj u vidu preko potrebnih i deficitarnih kafica gde bi pridosla elita ispijala svoj latte...a moze i fontana ali da bude vesara style, da sljasti i pevaSta im fali. Ja bih dodao neku fontanu, neki deo sa parkicem za klince, ali uredjenje je skroz ok.
Da, da...kada tako lepo pojasnis mislim da si upravu skroz...ili bolje da se izbetonira novi kafić prekoputa, ima neki prazni park ispod kalemegddna.Kako sta im fali, pa ogromne su i bespotrebno zauzimaju prostor koji bi fino mogao da se izbetonira, pa postavi jos jedan kulturni sadrzaj u vidu preko potrebnih i deficitarnih kafica gde bi pridosla elita ispijala svoj latte...a moze i fontana ali da bude vesara style, da sljasti i peva
...ali ove masivne zelene oaze...
Izgleda kao neki office park na periferji grada. Ovo eventualno može na mestu Zmaja ili tako negde da bude. Sramno ružno. čak i kada se izuzme lokacija u obzir.