Jasta nego da se betonira, pa nece valjda elitu da zelenilo podseca na njive i sume odakle su pobegli i naselili ispod tvrdjave, zamisli sta bi rekli rodjaci i bivsi palanacki komsiluk kad dodju u posetu i vide nesto drugo osim betoncine...Da, da...kada tako lepo pojasnis mislim da si upravu skroz...ili bolje da se izbetonira novi kafić prekoputa, ima neki prazni park ispod kalemegddna.
Sto bi rambo amadeus rekao - beton beton samo betonJasta nego da se betonira, pa nece valjda elitu da zelenilo podseca na njive i sume odakle su pobegli i naselili ispod tvrdjave, zamisli sta bi rekli rodjaci i bivsi palanacki komsiluk kad dodju u posetu i vide nesto drugo osim betoncine...
Ove bele ruzne zgrade zaklanjaju pogled na dunav sa k district- a
Ovo je sa poslednjeg računa:Molim vas ukoliko je moguće da neko napise cenu održavanja zgrada i garaznog prostora. Hvala
Ovo za obezbedjenje ispadne jeftino. Koliko portira i ulaza ima?Ovo je sa poslednjeg računa:
Investiciono odrzavanje 4,07 RSD/m2
Upravljanje 400,00 RSD
Usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja PROARMOR 33,19404 RSD/m2
Čišćenje i tehničko održavanje-ESON 68,63853 RSD/m2
Nije neverovatno da će se promeniti kada komšije shvate da je ovo dranje za uslugu koja se isporučuje.
Ne bih se složio da je jeftino, obzirom na uslugu. Portira nema. Imaju video nadzor i malo se šetkaju kompleksom. Uglavnom uveče. Noću sam ih viđao da spavaju. Da se ja sam pitam, ja bih to ukinuo i sveo samo na video nadzor, jer nikakvu bezbednost ne pružaju svojim prisustvom.Ovo za obezbedjenje ispadne jeftino. Koliko portira i ulaza ima?
Kod nas u kenedi residence obezbedjenje kosta ako se secam 95 din po m2. Isto ne rade nista, nisu tu, ili svi predju u jedan ulaz i caskaju, spram toga to vase je jeftino, buduci da istu uslugu i mi imamo.Ne bih se složio da je jeftino, obzirom na uslugu. Portira nema. Imaju video nadzor i malo se šetkaju kompleksom. Uglavnom uveče. Noću sam ih viđao da spavaju. Da se ja sam pitam, ja bih to ukinuo i sveo samo na video nadzor, jer nikakvu bezbednost ne pružaju svojim prisustvom.
rHvala na informaciji. Da li znate mozda koliko naplaćuju pranje garaze, tj parking mesta? Cene su ok ako je kvalitet usluge zadovoljavajući, mada sumnjam u to, retki se posvete i rade kako treba
Hvala najlepše na informacijiČišćenje garaže je 985 dinara mesečno.
r
Sad kada je sve zavrseno mozemo ovo staviti u udzbenik arhitekture i neki pravni udzbenik koliko je korupcije proslo i kako ne treba da se gradi niti donose arhitektonska resenja. Ako ikada postanemo pravna drzava i krenemo da cuvamo nase spomenike, nadam se da ce se ovo ruglo srusiti.Cao hejteri, nije vas bilo neko vreme da se ponavljate. Zabrinuo sam se malo. Inace, sada kada je sve zavrseno, vidi se jasno da je ovo naselje bolje uklopljeno u sredinu od 50% drugih objekata koji su takodje u neposrednoj okolini kalemegdana. A pogled na dunav je odavno vec zaklonjen u vecem delu tako da nam svima ostaje pogled na usce I reku savu kao I pre ovog naselja.