Šta je novo?

JKP Infostan - Обједињена наплата комуналних услуга

Nadzorni odbor JKP „Beogradske elektrane“ 26. avgusta 2024. godine doneo je Odluku o izmenama i dopunama Odluke o cenama toplotne energije, a u skladu sa Uredbom o utvrđivanju metodologije za određivanje cene snabdevanja krajnjeg kupca toplotnom energijom.
Ova Odluka će, po dobijanju saglasnosti Osnivača, biti objavljena u „Službenom listu grada Beograda’’ i primenjivaće se od 01. oktobra 2024. godine.

Poskupljenje je oko nekih 9%....

https://beoelektrane.co.rs/wp-conte...o-promeni-cene-grejanja-2024-25-26.8.2024.pdf

Ako se koristi eSanduce za Infostan racune, a racun se ne plati preko portala vec preko obicne uplatnice, koliko brzo se promeni stanje da je racun placen na eSanduce portalu?

Na dva računa za maj (dva stana na različitim opštinama- tetkin i moj) su stigli gotovo u dinar isti računi sa povećanom potrošnjom vode. Ima li ko slična iskustva sa povećanjem potrošnje vode?
Na dve adrese mi je stigao skoro 7 puta veći račun za vodu...kao da sam točio dva olimpijska bazena u prošlom mesecu.

Žali se, slikaj vodomer i šalji im.

E stiglo je i meni za vikendicu na Čukarici, 10 puta veća voda 🙃 Bazen nemamo. Što je najcrnje kad bismo išli tamo skoro svaki put nije bilo vode zbog nekih radova. Danas sam provela pola dana pokušavajući da ih dobijem na tel na koji se ne javljaju, a onda mi je kao šlag na tortu onaj buđavi servisni centar Beograda skinuo 400 din kredita dok sam čekala da mi se javi operater. Operatera nisam dočekala. Tako da dupla pljačka :ROFLMAO:

Zapravo je fascinantno kako bezobrazno klepaju pare, po tim prigradskim naseljima računaju da ljudi imaju bašte i navodnjavaju, pa kao ajde što da ne stavimo svima 60 m3 vode ko ih j..e glupave seljačine ha ha ha. A kad se žale neka slušaju govorni automat pola sata i tu ćemo da ih opljačkamo.

Jedino što smo uspeli je da odjavimo kantu, i to me čudi kako su dozvolili.

Vrh