Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 5.288
Ко је називао станице у НС тај није нормалан.
Kome smetaju jaki БУЛЕВАР КРАЉА ПЕТРА И БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА i БАЛЗАКОВА ИДЕА?Ко је називао станице у НС тај није нормалан.
Мислим да постоји сасвим довољно одредница за сва стајалишта у Новом Саду (улице, називи зграда, институције и слично) да се напусти систем називања стајалишта по раскрсницама, који је по мени и предугачак за неку гласовну најаву.@Djole Pevcanin
Не знам шта је нејасно. Назив улице у којој се налази станица - назив попречне улице - (евентуално) назив неке блиске одреднице. За гласовну најаву је довољно без додатне одреднице, али за претрагу у апликацији је врло корисно.
Једнозначно одређено, за разлику од Београда, где често има и по 5-6 станица са истим именом (нпр. Блок 70, Омладинских бригада, Бранков мост, Зелени венац, Франше д' Епереа, Мостар итд.). Донедавно је назив станице Кнеза Вишеслава био и на Бановом брду и у Филмском граду/Скојевском. Омладинских бригада је шампион, чак 10 станица, и још додатне три Омладинских бригада 1.
Већи проблем у Новом Саду је што валидатор приказује назив станице тек кад аутобус стигне на станицу и тако држи до следеће.
I Kikinda je dobila beogradske Solarise? Gde će oni uopšte voziti? Koliko znam Kikinda nema gradske linije, samo prigradske do okolnih sela i besmisleno je da na njih puštaju buseve sa više mesta za stajanje nego za sedenje. Pantransport je još gori, on na međumesne linije šalje gradske solo Gulerijuse.Поздрав, да ли неко можда зна када "Аутопревоз" Кикинда треба да пусти своје Соларис Урбино 18 бусеве?