Solidan prevoz ima Sm. Mitrovica. Glavna linija je Laćarak - Blok B. Uglavnom voze solaći, ali se zadesi i zglob. Interval je nekih 45-60 minuta. Tu je i druga linija Mačvanska Mitrovica - Lames koja je dosta ređa. Svede se na nekoliko polazaka i ona je veza M. Mitrovice sa S. Mitrovicom.Ne znam da li i Sremska Mitrovica ima gradski prevoz, njoj bi trebao još više jer je veća, idužena i spojena sa više satelitskih varošica srednje veličine kao što su Mačvanska Mitrovica i Laćarak.
Ispravka, radi se o liniji Vršac-Markovac. Selo i manastir Mesić se nalazi sa totalno suprotne strane Vršačkog Brega i mislim da do njega ne vozi ništa, a od Vršca do Markovca je postojalo skoro desetak polazaka dnevno, ne znam kakva situacija je sada kada je Stup propao. Video sam putnike koji se tom linijom voze npr. od pijace u centru do Guduričkog Naselja ili Kozluka. Ja sam se jednom pre 8 godina tim autobusom vozio do Markovca, a onda lagano pešačio 17 kilometara nazad do grada kako bih natenane slikao sva usputna sela.Нема потребе за градским превозом у Вршцу, мислим да је и студија изводљивости дошла до тог закључка, мада су биле планиране неке линије.
Приградске линије су припале Пантранспорту, возе се Кобре и они Фениксбусеви на линији Вршац - Месић рецимо. Раднички превоз обавља Аленик за потребе Фрезенијуса и Хемофарма, а виђао сам и Мат трејд из Зрењанина који ради за неку текстилну фирму.
#261 nakon remonta, ako imas jos slika objavljuj slobodno ili mi salji u poruci, kako bih voleo da neko sada slika te autobuse i objavljuje, ali nazalost svi su iseceni....Međumesni autobus ATP Pančevo slikan 2017. na okretnici u selu Mramorak. Iako su vozila bila stara, ATP nikada nije na dugačke međumesne linije slao solo Gulerijuse za gradski prevoz u kojima vozač svima redom na prednjim vratima kuca karte stojeći po 5 minuta na svakom stajalištu kao današnje mafijaško preduzeće Panpljačka, već su uvek išli normalni putnički autobusi sa 2 reda sedišta i kondukterom.
Pogledajte prilog 247806
Iako su sada autobusi noviji i izgledaju bolje, raznovrsnost parka u ATP-u, raspadnuti TAM-ovi u STUP-u ili Jugekspresu, pa onda zglobni Ikarbusi po raznim gradovima su imali svoju čar za nas entuzijaste. Meni lično Lasta nije ista bez plavih zglobnih Ikarbusa sa teget zavesama koje lete po krivinama. Pa onda i deset zona za pojedinačne karte na BusPlus validatoru. Ne kažem da je to bilo savršeno ali je bilo zanimljivo i autentično.
Da li su se u još nekoj od republika SFRJ ugrađivale pečurke osim u Srbiji i Crnoj Gori? Isto autentično i simpatično rešenje ali ne baš srećno jer slabo od čega može da zaštiti.
U Leskovcu je 80ih postojao gradski prevoz na nekoliko linija, a bila je i neka fora sa slovom S ispred broja. Kasnije su se pojavljivale samo 1 (Donje Stopanje) i 9 (Turekovac). Od pre godinu-dve sam primetio da autobusi tamo nose brojeve linija čak i na prigradu ali nigde nisam našao spisak pa ako neko ima neka podeli.