Solidan prevoz ima Sm. Mitrovica. Glavna linija je Laćarak - Blok B. Uglavnom voze solaći, ali se zadesi i zglob. Interval je nekih 45-60 minuta. Tu je i druga linija Mačvanska Mitrovica - Lames koja je dosta ređa. Svede se na nekoliko polazaka i ona je veza M. Mitrovice sa S. Mitrovicom.Ne znam da li i Sremska Mitrovica ima gradski prevoz, njoj bi trebao još više jer je veća, idužena i spojena sa više satelitskih varošica srednje veličine kao što su Mačvanska Mitrovica i Laćarak.
Ispravka, radi se o liniji Vršac-Markovac. Selo i manastir Mesić se nalazi sa totalno suprotne strane Vršačkog Brega i mislim da do njega ne vozi ništa, a od Vršca do Markovca je postojalo skoro desetak polazaka dnevno, ne znam kakva situacija je sada kada je Stup propao. Video sam putnike koji se tom linijom voze npr. od pijace u centru do Guduričkog Naselja ili Kozluka. Ja sam se jednom pre 8 godina tim autobusom vozio do Markovca, a onda lagano pešačio 17 kilometara nazad do grada kako bih natenane slikao sva usputna sela.Нема потребе за градским превозом у Вршцу, мислим да је и студија изводљивости дошла до тог закључка, мада су биле планиране неке линије.
Приградске линије су припале Пантранспорту, возе се Кобре и они Фениксбусеви на линији Вршац - Месић рецимо. Раднички превоз обавља Аленик за потребе Фрезенијуса и Хемофарма, а виђао сам и Мат трејд из Зрењанина који ради за неку текстилну фирму.
#261 nakon remonta, ako imas jos slika objavljuj slobodno ili mi salji u poruci, kako bih voleo da neko sada slika te autobuse i objavljuje, ali nazalost svi su iseceni....Međumesni autobus ATP Pančevo slikan 2017. na okretnici u selu Mramorak. Iako su vozila bila stara, ATP nikada nije na dugačke međumesne linije slao solo Gulerijuse za gradski prevoz u kojima vozač svima redom na prednjim vratima kuca karte stojeći po 5 minuta na svakom stajalištu kao današnje mafijaško preduzeće Panpljačka, već su uvek išli normalni putnički autobusi sa 2 reda sedišta i kondukterom.
Pogledajte prilog 247806