Šalju kontrolori...? HA.... Neko to broji?Zašto ne postoje štabovi gde se sabiraju glasovi?
Da li je i dalje realno da ne mogu da se organizuju i u Excel tabelu unose rezultate koje im telefonom šalju kontrolori i to saberu?
Upravo sam se vratio iz Negotina. Mislim da smo izvukli maksimum i da su rezultati izuzetni, pogotovu u Mionici. Ovo je u globalu poraz SNS-a bez obzira na pobedu na lokalnom izborima u ove 3 opštine iz pomoć ucena, kupovine glasova i drugih izbornih prevara. Pišem sutra detaljno.
Ovo ti je ko lažna trudnoća političkih aktivista. A i NATO smo pobedili. Nego neko da pritisne MUP možda, što im se maskirani huligani slobodno šetaju ulicom i napadaju narod?Ovo je u globalu poraz SNS-a bez obzira na pobedu na lokalnom izborima
Upravo sam se vratio iz Negotina. Mislim da smo izvukli maksimum i da su rezultati izuzetni, pogotovu u Mionici. Ovo je u globalu poraz SNS-a bez obzira na pobedu na lokalnom izborima u ove 3 opštine iz pomoć ucena, kupovine glasova i drugih izbornih prevara. Pišem sutra detaljno.
То би било одлично урадити.Trebalo bi da se organizuju kampovi, za trening, kako da se mlatimo protiv cacadi posle glavnih izbora
Онда да се и ја бацим на посао, и да се упишем у неки клуб у мом комшилуку. У међувремену, да видимо шта се дешава у Мионици.Bez zezanja mi je to jedan prijatelj rekao skoro, ne baš tako, ali u fazonu teretana i boks, trebaće
А тренд између Зајечара и Косјерића са једне и Мионице и Неготина са друге стране?Парламентарни избори 2023. (по општинама) су најбоља полазна основа за анализу ових локалних избора, и верујем да се сви слажемо око тога. Ево мојих закључака за мини циклусе локалних избора у односу на те изборе 2023, на основу првих незваничних резултата:
Зајечар и Косјерић - збирно:
Сечањ, Мионица и Неготин - збирно:
- 20% већа излазност;
- 5% већи број режимских гласача;
- 7% нижи удео режимских гласова у укупном резултату.
Режим је користио идентичан ниво манипулација, принуда, куповине гласова, застрашивања и контроле над процесом. У опозиционом корпусу је атмосфера била далеко слабија него у Косјерићу и Зајечару. У свим општинама су изашли недовољно уједињени и организовани, и без аутентичне подршке студентског покрета (колико сам разумео у питању су неки локални студенти, који су уједно и страначки активисти). Дакле, очекивано је слабија излазност него летос. Али, коначан резултат је итекако исти. У бастионима режима, где не допире трачак слободних информација, имамо идентично осипање и попуштање страха.
- 5% већа излазност;
- 8% мањи број режимских гласача;
- 7% нижи удео режимских гласова у укупном резултату.
Вероватно ће званични коначни резултати мало померити неки проценат, али слободно се може закључити да је тренд пада подршке режиму незаустављив.
Мора Чачак да се дигне, као и Равна Гора. Тад почиње шумадијски рокенрол, у колони све до Београда, као 5.10.2000.А специјално за тебе имам још једно запажање - занимљив регионални феномен, а то је буђење Шумадије и западне Србије (да не кажем четничких крајева). Исток и југ још спавају.
Na osnovu čega to tvrdiš obzirom da u biračkom spisku ima 255 glasača manje u Sečnju nego na prošlim izborima a i novi zakon o izborima je takav da prijavljeni u poslednjih 6 meseci nemaju pravo glasa?U Secanj su organizovano dovodili stanovnike Kikinde da glasaju, a za nagradu su dobijali gomile hrane, pa cak i lignje.