Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jesi li i dalje mišljenja da će uskoro parlamentarni izbori?
U svakoj od 3 opštine dobio je sa dosta manjom razlikom... Najmanje je pao u Negotinu ali u sve tri je pad i to uz svu ovu ćacad i nasilje...
Dakle jedino što mu ostaje u 2026. su lokalni koji redovno slede po nekim opštinama, oko desetak koliko čujem + da sam raspušta skupštine opština da izaziva vanredne lokalne i da tako partikularno spašava šta se spasiti može...
Jer ovu njegovu mašineriju može samo tako da upotrebljava.
Opšte izbore kako stvari sada stoje vidim poslednjeg dana zakonskog roka krajem 2027.
Ono što je takođe pozitivna stvar ovih izbora su apsolutni brojevi glasova. Za razliku od Kosjerića i Zaječara u kojima je SNS osvojio veći broj glasova nego na izborima 2023, u ove tri opštine ukupan broj glasova je nešto manji.
@GOJE je dobro prognozirao rezultate. Ja sam gađao na preko 60%. Nadam se da će biti u pravu i za raspisivanje izbora. Ja ih za sada vidim poslednjeg dana kada moraju biti održani po zakonu.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.