Šta je novo?

Izbori 2025

Mozda su to ljudi koji imaju prijavu u Secnju a zive u Kikindi. Ako je to tako, onda mislim da to nije prerksaj, pa makar ih dovozili i u SNS autobusima.

Ali ljudi, da li neko proverava spiskove?

Koliko jos treba da slusam price da je na nekoj adresi prijavljeno 20 ljudi, a da niko to ne proverava!?!?

@Delija, не разумем баш питање.

А специјално за тебе имам још једно запажање - занимљив регионални феномен, а то је буђење Шумадије и западне Србије (да не кажем четничких крајева). Исток и југ још спавају.

Ако не разумеш питање онда би тешко дао и одговор.

Ево, даћу га ја. Из ових бројки које си лепо посложио ја видим тренд опадања антирежимског сентимента и мобилизације народа против ових окупатора.

Што се четничких крајева тиче очекивано. Људи тамо најбоље осећају континуитет партијско-удбашке чизме.

Ако не разумеш питање онда би тешко дао и одговор.

Ево, даћу га ја. Из ових бројки које си лепо посложио ја видим тренд опадања антирежимског сентимента и мобилизације народа против ових окупатора.

Што се четничких крајева тиче очекивано. Људи тамо најбоље осећају континуитет партијско-удбашке чизме.
Аха, ок, али оно што сам могао да поредим 1 на 1, то сам прецизно и извукао, дакле летњи циклус (док је "наша" енергија била баш јака) је узроковао већу излазност (од чак 20%), а овај сада (са прилично мањом енергијом) тек 5%. Али, у коначници, оба циклуса су изнедрила пад режимског гласачког тела за исти удео, 7%, а за исто толико је повећан удео антирежимских гласача. На евентуалним општим изборима, следи заправо много озбиљнији пад режимске масе гласача, јер просто немају толико ресурса да се посвете свим срединама оволиким бројем "активиста", новца и осталих ресурса истовремено.

Наравно, знам шта ти је примарно питање, али како се буде ближио дан тих избора, тако ће и енергија расти, наравно под условом да смо сви јединствени против нечастивог непријатеља.

Ja i dalje ocekujem brze izbore, uopste mi ne pije vodu argument da Vucic moze da ceka do decembra 2027. Ne moze jer smo mi na korak od teskih gradjanskih sukoba.
Pogledajte samo sta se valja iza coska, rusenje Generalstaba i ukidanje TOK-a, to moze da podigne temperaturu do maksimuma.
Takodje, sta on dobija daljim odugovlacenjem, pa rejting mu samo slabi i rezultat koji bude tada ostvario bi mogao biti katastrofalan.
Njega zanima vlast, samo to mu garantuje slobodu, vise nikakav EXPO nije u igri.
Ako uspe nekako da primiri krizu oko NIS-a mogao bi veoma skoro da raspise izbore jer jos uvek moze necemu da se nada. A nada je svakim minutom sve tanja.

Vrh