Šta je novo?

Izbori 2025

Može neko da objasni povlačenje Crte, Lokalnog fronta...?

Prvo da kažem da ovo pišem iz toplog stana i da smatram sve ljude koji su otišli tamo najvećim herojima trenutno u našem narodu i daleko boljim i hrabrijim ljudima od mene i kapa do poda.

Ipak, pitanje glasi - šta mi radimo i koji je naš plan? Nismo znali da će biti ovako?

Kako ćemo ako ne budemo spremni na sve?

Povući ćemo posmatrače i sa parlamentarnih izbora i time otvoriti prostor za još veću krađu izbora i šta onda?

Naš plan je sada da se nekako raspišu ti parlamentarni izbori, a onda ćemo se povlačiti kao posmatrači, oni će napisati rezultate koji im odgovoraju, SNS će kao pobediti i?

Toliko ćemo čekati na te izbore, cimati se, kampanja... i onda ćemo veče posle raspisivanja rezultata biti u situaciji u kojoj smo i danas. Stajaće neki njihovi ,,zvanični" rezultati izbora koje će svet priznati. Šta onda?

Bićemo u situaciji ko i danas, oni će biti kao zvanična vlast izabrana na tim kao izborima. Šta ćemo onda? To onda možemo i sad.

Pisao sam ja da nemaju ljudi da sve pokriju, ali ova Crta, Lokalni front... mogu reći - zbog napada na biračkom mestu tom i tom, mi smatramo da ovo nisu izbori i povlačimo posmatrače sa svih biračkih mesta.

Ne mogu, a da ne pitam - a koji ste moj onda i dolazili?

Može neko da objasni povlačenje Crte, Lokalnog fronta...?

Prvo da kažem da ovo pišem iz toplog stana i da smatram sve ljude koji su otišli tamo najvećim herojima trenutno u našem narodu i daleko boljim i hrabrijim ljudima od mene i kapa do poda.

Ipak, pitanje glasi - šta mi radimo i koji je naš plan? Nismo znali da će biti ovako?

Kako ćemo ako ne budemo spremni na sve?

Povući ćemo posmatrače i sa parlamentarnih izbora i time otvoriti prostor za još veću krađu izbora i šta onda?

Naš plan je sada da se nekako raspišu ti parlamentarni izbori, a onda ćemo se povlačiti kao posmatrači, oni će napisati rezultate koji im odgovoraju, SNS će kao pobediti i?

Toliko ćemo čekati na te izbore, cimati se, kampanja... i onda ćemo veče posle raspisivanja rezultata biti u situaciji u kojoj smo i danas. Stajaće neki njihovi ,,zvanični" rezultati izbora koje će svet priznati. Šta onda?

Bićemo u situaciji ko i danas, oni će biti kao zvanična vlast izabrana na tim kao izborima. Šta ćemo onda? To onda možemo i sad.

Pisao sam ja da nemaju ljudi da sve pokriju, ali ova Crta, Lokalni front... mogu reći - zbog napada na biračkom mestu tom i tom, mi smatramo da ovo nisu izbori i povlačimo posmatrače sa svih biračkih mesta.

Ne mogu, a da ne pitam - a koji ste moj onda i dolazili?

Povlačenje posmatrača bi trebalo da bude uzbuna za međunarodne zajednice i pretpostavljam da se onda računa na oštru reakciju. Ali na kraju, mi od toga nemamo ništa, biće reakcija, biće nešto, na kraju će rezultati biti takvi, a sledeći izbori negde će opet biti puni nasilja, manipulacija i kršenja zakona.
Na kraju nam se posmatrači, a i kontrolori, svode na to da budu prijave, saopštenja i slično, ali ništa se ne usvoji - niti predlozi, niti žalbe. Što te dve grupe u izbornom procesu čini "beskorisnim" da prividom nekakve demokratije i poštovanja izbornog procesa - na papiru i na licu mesta. A šta će odgovor vlasti da bude? Pa biće "oni su sami odlučili, izbori su bili mirni, osim na nekim tamo mestima gde su blokaderi pravili scene nasilja i terorizma, oni su i oterali posmatrače".

Narod mora da ustane. Samo se plašim da je ovo previše normalizovano.

Ако је ово забележено и посматрано онда је готов! 🙄

Још ако буде оштрих реакција МЗ онда је слобода на видику.

Ово вам је Косовска Митровица 2013. Епилог ће бити исти.

Sa Twittera:

Танасије Маринковић је у свом експресно заказаном гостовању на н1 изнео ноторне лажи, тврдим то као студент који је упућен у позадинска дешавања. Пре тога, желим само да напоменем да је окидач за саопштење био физички напад на једног од колега, као и претње његовој породици.
Лаж је да иза саопштења стоји ненадлежни писац, све објаве на профилу Студенти у блокади усвајају се МИНИМУМ двотрећинском већином факултета и академија у Београду, и не представљају став појединца. Јучерашње саопштење је усвојено са рекордном већином од 85% изјашњених факултета.
Танасије који је по струци правник изјавио је ноторну лаж да објава садржи елементе кривичног дела, чињеница да није демантовао ниједну тврдњу већ искључиво нападао студенте и то епитетима који су намењени Вучићу говори само о његовој сујети, и потврђује истинитост саопштења.
После тога је поменуо кршење људских права, таргетирање и говор мржње иако је окидач за саопштење било насртање на једног од студената из Београда, као и претње упућене његовим родитељима и осталим студентима који су на његовој страни како ће им се ***ати мртва мајка.
Не могу јавно да износим ко, кад и због чега тачно је то урадио, али део заслуга свакако јесте на особама које су претходних дана у фокусу. Што се тиче Стевана Филиповића, ради се о професору који месецима свакодневно вређа све студенте и факултете са чијим ставовима се не слаже.
Неретко је именом и презименом таргетирао оне који не пропагирају његове идеологије да су службини играчи и сарадници режима, а зимус је написао низ текстова за Пешчаник о томе како грађани треба да преузму бакљу од студената, и да треба отказати подршку студентском покрету.
Још једна лаж је да су студенти тражили анализу о паду надстрешнице од Анкетне комисије. Свака подршка, АЛИ БЕЗУСЛОВНА, је добродошла, не и мешање у интерна питања покрета, наметање личних жеља, акција, кандидата, сарадника и програмских црта преко појединих студената.
Многи су за ових годину дана перцепирани у јавности као велики хероји, без да су људи били упућени у њихово бушење студентског покрета и промовисање на леђима истог, у преводу НИСУ СВИ ХЕРОЈИ КОЈЕ ВАМ Н1 пласира као хероје. Имајте критичко мишљење, не верујте у све што прочитате.

Рекох вам и за анкетну кoмисију пре 7-8 месеци.

А сад је ваљда и највећим наивцима јасно шта је Н1.

Ако је ово забележено и посматрано онда је готов! 🙄

Још ако буде оштрих реакција МЗ онда је слобода на видику.

Ово вам је Косовска Митровица 2013. Епилог ће бити исти.

Рекох вам и за анкетну кoмисију пре 7-8 месеци.

А сад је ваљда и највећим наивцима јасно шта је Н1.
Ja se iskreno nadam da neko ovo sa strane gleda.

Gleda naravno
IMG_1576.jpeg

Vrh