Na šta tačno misliš?
(baš si me zbunio, nešto mi je promaklo izgleda)
Pa popustili su pod internet ratnicima i naložili se i sami na netu više nego što sami mogu da pruže na ulici.
Srbija se digla, priča o godišnjim odmorima se pokazala kao šuplja. To sam i ja davno objašnjavao, maks može u jednom danu 11 posto da bude van svog grada, a to je nebitan procenat, kao da je bitno da li je 15.3. bilo 275, 300 ili 325 000.
Krenulo je euforično, prvo dan je bilo najviše ljudi iako je sve bilo prilično spontano i na brzinu. Kao što vidiš, umesto da raste, sad je umrlo.
Krenula je ložana i debilisanje, idemo molotovljevi kokteli, skinite ga golog hahahahahaa. Sve od strane ljudi koji ni ne izlaze na ulice.
Onda ako i dva puta policija neosnovano postupila, mada se realno išlo na prostorije, treći put se došlo do prostorija i razlupane su, uz aplauz okupljenih. Te prostorije se nalaze u okviru stambene zgrade i ljudi žive iznad.
Onda su dva vozila pojurila sve okupljene kojih je bilo malo, a od te male masе, gotovo niko nije bio spreman na fajt.
Naravno da je Vučić to sve iskoristio i odmah on organizoavo svoje proteste gde su svi mirni i nose cveće, a mi smo maskirani i palimo.
Neko je poveo masu u Cvijićevu, nemoj da se zezamo ovde i lažemo sami sebe. Broj učesnika je pokazao da narod to ne želi, kao i sve što se sada dešava, odnosno ne dešava se ništa.
Tako da, kao se kurčiš, a nemaš pokriće. Danas tapšemo jer je neko pušten iz zatvora, ali je zato dobio mesec dana kućnog pritvora, vau, kakav uspeh.
Akcije poput blokade RTS-a su nešto ide uz ovaj protest i naše ljude, ne maskirani likovi koji skidaju ćacije.
Sada ćacike šetaju ulicama, a gde smo mi?
Ja sam ovde prvi dan imao slobodan svoj kraj, policajce koji se lome i duh slobode u vazduhu, sad gledaš gde će te neko iz pandurskog džipa saleteti ili gde ćeš se nagutati suzavca iako ni nisi na protestu.
Nema tu šta, oni su govna pa milion mesta praznih i oni stvaraju haos, ali ono što je do nas nije odrađeno kako treba. A što se to ide do prostorija SNS-a? Kada nije bilo murije kao u Cvijićevoj, odmah je razlupan. Kao i u Novom Sadu.
RTS na primer nije ni najmanje razlupan, niti bilo šta do sad.
I kao što rekoh, što je najgore, da je to to pa idemo, ali nije to to i sve beže od dva pandura.
Ispali smo debili. Idemo dalje.