Šta je novo?

Izbori 2025

Boze sacuvaj sa tobom...
Sto neko rekao Kosti Kecmanovicu nije falila dlaka sa glave ( da mi znamo), onom iz Dubone i M Orasja isto a jos mu cale Vojno lice, ali zato u slicaju male Danke onaj umro na ispitivanju.....
I sta je na kraju bilo, bilo je da je sve ponisteno od istraga, vraceno na pocetak i pitanje je sta je bilo.

Odakle policajcu pravo da bilo kog batinja, koliko god postojalo opravdanje?! Cak i da je bes veliki, oni su ta zakonska brana inace bi svi mi sprovodili zakon.
Kao sto ti kazes " neka su ga tukli", moze da se ispostavi da on nije u toj meri kriv a npr ubiju ga od batina,
Takodje , ovi moji ćaciji to isto kazu za prebijanje u Valjevu. Ako se borimo za bolju zemlju treba da to radimo u svim sitiacjama.

Ovo su neke zveri koje odavno zaboravljaju sta je policija, toliko silni da ih briga sto sci imamo barem po jedan mobilni i prebijaju na ocigled svih...
Juce brat od onog u slucaju danke, oni u Valjevu, sutta svako od nas jer smo npr " pogledali ga cudno, opsovali, nasmejali se"...

Nema granice jer se zakon ne postuje. Nije njihovo, a ni nase da ikog kaznjavamo
Miro, ovo što si napisala je 100% tačno. Ako prihvatimo kao realnost da panduri mogu nekažnjeno da biju osummničene za kojekakva dela u trenutku kada su se ovi predali i ne pružaju otpor ili su savladani pa više ne mogu da prižaju otpor onda je to otvorena pandorina kutija da biju bilo koga bilo kad, pa i nas što protestvujemo protiv tiranije.

Slučaj male Danke, koliko god strašan bio, a jeste strašan da ne može strašniji biti, ne može biti opravdanje da se ubije čovek za koga tek treba da se dokaže da je pomagao ubicama u sakrivanju dokaza. Time je ugrožen postupak, a više nisam ni siguran da je to baš tako bilo kao što nam predstavljaju ili se samo požurivalo da se razotkrije slučaj kako bi se umirila javnost i predsednik se obratio građanima. Ne kažem, i dalje je najverovatnije da oni jesu ubice, ali čudno je da čovek prebijen do smrti ne otkrije detalje koje bi doveli do dokaza. Koliko znam, protiv pandura koji su mučili i ubili ovog osumnjičenog nije još uvek sproveden nikakav postupak i oni i dalje rade svoj posao.

Tolerisanje takvih postupaka predstavnika zakona, dovešće pre ili kasnije da neko potpuno nevin strada u teškim mukama.

Srećnom širi se svest da zakon mora biti jednak za sve, u suprotnom ne bismo mesecima imali ljude na ulicama.

Birači SNS, SPS, SRS i raznih desničara to nikada neće moći da razumeju.

A što da ne prodaju mandate SNS-u kada znaju da neće nikada krivično da odgovaraju.
U ovoj zemlji su pošten i b***** braća rođena.

Barem za sada. I prethodnih 35 godina.

Зато што морални компас не долази од успешности државе да казни за злочин већ из личног интегритета и правичности

"зашто ја не бих силовао ако је силоватељ прошао некажњено"

Moralni kompas skoro pa i da ne postoji među starijim generacijama.
Ova država od socijalizma pa do danas funkcioniše po principu "snađi se, druže".

Tako se (ne)ljudi snalaze u ovom blatu decenijama. Neko se proda za džak brašna, neko za stan, neko za par miliona evra.

Studenti su jedina nada da može drugačije.

Nogo je u nekom klipu upravo zato i izneo argument protiv studentske liste sačinjene od 'eksperata'.
SNS može svakom poslaniku da ponudi po 10 miliona evra u kešu da im proda mandat. Te pare u životu neće moći da zarade, barem većina.

Obezbedili bi i sebe i decu i unuke.

Zato je najbolje sačiniti studentsku listu od studenata. Ako se i oni prodaju, onda da ugasimo svetlo jer nam spasa više nema.

Boze sacuvaj sa tobom...
Sto neko rekao Kosti Kecmanovicu nije falila dlaka sa glave ( da mi znamo), onom iz Dubone i M Orasja isto a jos mu cale Vojno lice, ali zato u slicaju male Danke onaj umro na ispitivanju.....
I sta je na kraju bilo, bilo je da je sve ponisteno od istraga, vraceno na pocetak i pitanje je sta je bilo.

Odakle policajcu pravo da bilo kog batinja, koliko god postojalo opravdanje?! Cak i da je bes veliki, oni su ta zakonska brana inace bi svi mi sprovodili zakon.
Kao sto ti kazes " neka su ga tukli", moze da se ispostavi da on nije u toj meri kriv a npr ubiju ga od batina,
Takodje , ovi moji ćaciji to isto kazu za prebijanje u Valjevu. Ako se borimo za bolju zemlju treba da to radimo u svim sitiacjama.

Ovo su neke zveri koje odavno zaboravljaju sta je policija, toliko silni da ih briga sto sci imamo barem po jedan mobilni i prebijaju na ocigled svih...
Juce brat od onog u slucaju danke, oni u Valjevu, sutta svako od nas jer smo npr " pogledali ga cudno, opsovali, nasmejali se"...

Nema granice jer se zakon ne postuje. Nije njihovo, a ni nase da ikog kaznjavamo
Razumem šta želiš da kažeš i pretpostavio sam da se neće svi slagati sa mojim komentarom. On je posledica gledanja snimka i čitanja opisa šta je bilo pošto su ga zaustavili. Nema spora da je murija puna životinja i sadista ali to je jedna polovina ove priče. Druga polovina je sve ovo što je ova mentolčina za volanom uradila. I za šta bi ga 95% Srbije izmlatilo. E meni je samo drago što se našao neko da to ostvari, pa makar bili i panduri.

Pogotovu što znamo da će mu izopačeno sudstvo ionako dati neku smešnu kaznu.

A da li su panduri prekoračili ovlašćenja? Da, svakako da jesu. Mada za ovakve mentolčine nekad to i mora.

Poslednja izmena:
Vrh