zekagradjevinar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.06.2017.
- Pohvaljen
- 3.552
Šta je ovo gospode Bože.
Mene su nedavna dešavanja malo odaljila od studenata i preteranog loženja.Treba imati u vidu da je ovo istraživanje rađeno pre eskalacije nasilja od strane vlasti (i propratne propagande da su studenti krivi). Treba ponovo odraditi istraživanje. Verujem da je neke gradove izgubio zasigurno, a dodatno učvrstio svoje glasače. Mislim isto da su "neutralni" videli pravo lice SNSa i da su prešli na to da će glasati za opoziciju, ali još nemaju pojma za koga (dosta ljudi nije obavešteno da postoji studentska lista i sl.).
Na šta tačno misliš?Mene su nedavna dešavanja malo odaljila od studenata i preteranog loženja.
ali da sam neutralan, ovo bi mi nateralo verovatno da postanem malo bliži crveno-crnima.
To, da im zeznemo analizuШто се тиче анкета и истраживања јавног мњења, ако вас икада позову, реците да сте за СНС![]()
Možda postoje razlozi da se iz nekog razloga malo udaljiš od studenata, ali šta je razlog da postaneš bliži crveno-cenima? Po meni svaki njihov potez je za višegodišnju robiju.Mene su nedavna dešavanja malo odaljila od studenata i preteranog loženja.
Naravno, ja ne mogu nikako da pređem na SNS stranu, ne znam šta da se desi, ali da sam neutralan, ovo bi mi nateralo verovatno da postanem malo bliži crveno-crnima.
Ono što je sreća u nesreći jeste da neutralni ne postoje i od početka treba raditi sa tim podatkom.
Ja sam sa 99 posto podrške pao na 96, ali eto, ako je neko bio 50-50, sad je 47-53.Možda postoje razlozi da se iz nekog razloga malo udaljiš od studenata, ali šta je razlog da postaneš bliži crveno-cenima? Po meni svaki njihov potez je za višegodišnju robiju.
Pa popustili su pod internet ratnicima i naložili se i sami na netu više nego što sami mogu da pruže na ulici.Na šta tačno misliš?
(baš si me zbunio, nešto mi je promaklo izgleda)
Pa koliko je ljudi bilo na prošlom protestu?Ja ne vidim da je išta zamrlo niti da je narod pokazao da ne podržava kuku i motiku. Ne znam otkud sad sve ovo.
Čak se čini da su Beki i Deja zamenili uloge sad.
Cotra fali, nije dugo pisao. Da mu se nešto nije desilo?A baš sam jutros hteo da napišem kako dugo nismo imali rundu razočarenja na temi, kao što smo jedno vrema imali na 5-6 dana...
Ali seti se kako je sve izgledalo decembra 2024. I tad smo isto mislili nema od ovoga ništa. Ja sam čak mislio nešto slično do marta, i iznosio sam to i ovde na forumu. Poslednji nalet pesimizma i mojih zamerki studentima bili su u martu. Od tada do danas uglavnom je samo optimizam. Jer od marta do danas gledam kako tenzije i reakcije samo rastu.Pa koliko je ljudi bilo na prošlom protestu?
Šta se danas dešava? Sutra?
Mislim, to su činjenice, evo, uzmimo da sam ja za nasilje na maks, ali brojke govore drugačije.
Kako je počelo prvog dana, izgledalo je kao da će danas na primer da budu desetine hiljada na ulici, ako ne i stotine.
Naložili se klinci po netu na 1312 i slične budalštine. Na ulici ih nema nigde ili kreće stampedo ako ih pandur cimne.
Čast izuzecima. Svakom od 326 ljudi.
Razbijanje izloga u Cvijićevoj, pa njegov dolazak da svitom na lice mesta posle 5 minuta je čist scenario. Gomila novinara, mladi naprednjaci spremni sa metlama i lopatama... Da pokaže babama kako je on neustrašiv.Баш сам супротног става. Све до насиља скоро ништа није имало неког смисла а што се и види по заокрету Хуље након вероватног притиска из амбасада.