Šta je novo?

Izbori 2025

1755608381895.png

Цвијетин Милојевић је заиста у праву. Режим у стопу прати развој и хронологију потеза нацистичке партије 30их с том разликом да је ово усмерено искључиво на сопствени народ а не на етничку и религијску мањину, што целу ствар чини још луђом.

Ево сад масовно уништавају локале и послове неподобних. Ишчекујемо кристалну ноћ.

Понављам, неће бити избора. Ово ће се на жалост завршити другачије. Режим је задао тон и себи зацртао начин на који ће завршити. А сви сарадниции и слуге режима ће платити високу цену.

Poslednja izmena:
Pa što da menjaju kada je taj proces već proveren :(

Što samo pokazuje da civilizacija nije mnogo odmakla, šta više postaje sve gore.

Ja tvrdim, da ovo što se kod nas dešava, ako uspe, biće svetla tačka u istoriji Zapadne civilizacije i možda signal za ostatak sveta.

Jer mi se trenutno borimo protiv svih onih loših stvari na svetu. I ceo svet je protiv nas - što pokazuje upadljivo ćutanje na sve što se dešava.

Ja mislim da će biti izbora, ali to će biti najnepopšteniji izbori u istoriji Srbije i svaka pobeda će tu biti dragocena.

Цвијетин Милојевић је заиста у праву. Режим у стопу прати развој и хронологију потеза нацистичке партије 30их с том разликом да је ово усмерено искључиво на сопствени народ а не на етничку и религијску мањину, што целу ствар чини још луђом.

Ево сад масовно уништавају локале и послове неподобних. Ишчекујемо кристалну ноћ.

Понављам, неће бити избора. Ово ће се на жалост завршити другачије. Режим је задао тон и себи зацртао начин на који ће завршити. А сви сарадниции и слуге режима ће платити високу цену.
Radili su to radikali i 90-ih samo protiv drugih nacionalnosti a naših sugrađana.

Нису. Неупоредиво и неважно. Не потурај расправу о тим тривијалностима којима и даље робује та изгубљена генерација 90их.

Ja koliko vidim nema nikakve razlike.
Nacisti su se prvo obrušili na komuniste, socijaldemokrate, demokrate i liberale. Jednako su koristili svoje jurišnike kao ovaj što koristi ćacije.
A nakon toga su se obrušili i na verske i druge manjine, čim su uspostavili vlast.
Ovaj naš ima za to spremne četničke odrede, patrole, levijatane...samo da to dodje na red.

Два питања ми се мотају у глави везано за следеће изборе:

1. Да ли су студенти/опозиција кренули са обуком за изборе - обука за контролоре?
2. Да ли ће власт користити батинаше и криминалце као контролоре у циљу застрашивања опозиционих контролора?

Бонус мишљење:

Треба тражити изборе на свим нивоима. Рецимо да буду дамо парламентарни избори и да опозиција освоји више гласова у градовима а мање у мањим местима. Збирно би могло бити да власт победи без губитка локала.

Да се иста расподела гласова деси али у случају да имамо и локалне изборе, власт би изгубила локал, у овом сценарију градове.

Мислим да их треба развући на што више страна за сваки случај.

Неће бити избора ако запад не нареди.

Ja koliko vidim nema nikakve razlike.
Nacisti su se prvo obrušili na komuniste, socijaldemokrate, demokrate i liberale. Jednako su koristili svoje jurišnike kao ovaj što koristi ćacije.
A nakon toga su se obrušili i na verske i druge manjine, čim su uspostavili vlast.
Ovaj naš ima za to spremne četničke odrede, patrole, levijatane...samo da to dodje na red.
Опет. Не фантазирајте. Ова клијентелистичка колонијална развалина не може ни у теорији да крене на никог осим на свој народ а са доминантном националном мањином у Србији предано ради на обрачуну са Србима на Косову, трговини људима и наркотицима.

Имамо малог помахниталог диктатора и припадајућу партију али усмерење је на сопствени већински народ и тиме су гори чак и од њих.

А ви порадите на тој инертности и флоскулама из 90их и 2000их које форсирате. Тотално су депласиране и превазиђене.

Verovaćemo tebi na reč haha

Naravno da ne sme da pošalje svoje kerove sada, može samo onako ispod žita da ih šalje da razbiju poneku pekaru ili prebiju nekoga po verskoj ili nacionalnoj osnovi, ali ako se ostvare vaše vantazije o AfD-u, LePen-ovoj i sličnima, eto njega na braniku hrišćanstva a za njim i odredi koje pomenuh.

Poslednja izmena:
Нису. Неупоредиво и неважно. Не потурај расправу о тим тривијалностима којима и даље робује та изгубљена генерација 90их.
Negiranje i prelaženje preko toga nas je dovelo do ove situacije tako što su radikali i slučani radikali doveli ove ekstremiste na vlast predvođene ratnim huškačem.

Овог екстремисту су довели Немци.

Иначе, отказао конференцију. Мора да су звале амбасаде.

Како је Астродуле приметио ми имамо прозор за озбиљан преседан и могућност борбе за слободу а то страном фактору није у интересу и зато ценим да ће ускоро наредити Шиптару да распише изборе па да се настави са редовним разарењем и експлоатисањем колоније и њеног друштва нешто нижим и контролисаним интезитетом.

Doveli su ga oni medju nama na vlast, a ne Nemci. Isto kao što su Nemci doveli Hitlera na vlast a ne Englezi. Ali sad je te naše glasače i bele listiće prilično sramota pa često izmišljaju izgovore da je neko treći zapravo zaokružio listić...

Doveli su ga oni medju nama na vlast, a ne Nemci. Isto kao što su Nemci doveli Hitlera na vlast a ne Englezi. Ali sad je te naše glasače i bele listiće prilično sramota pa često izmišljaju izgovore da je neko treći zapravo zaokružio listić...
Pa sad...

Pogledati rezultate izbora 2012.

Neko je naredio Dinkiću, Dačiću i manjinama da prelete.

je*******o pobedu Tome, mogao je da bude predsednik i deli ordenje.

Веровање да заокруживање листића у колонији има неког ефекта је једна од ствари која нас је довде довела.

Вама заправо највише смета естетика пропадања и то што не можете да бирате безбедна средства за опстанак на линији мањег отпора и самообмане.

Za sutra se u Leskovcu, B.Petrovcu, Pozarevcu i ne znam gde jos...u popodnevnim casovima organizuju protesti Protiv Blokada.
Kao su nestranacki, ali sns promovise spot.
Ne znam kako odgovoriti, da li ce se narod tada okupiti takođe ili ignorisati sendvicare.
U glavnom, njemu je to sansa da kaze "eto narod hoce smirivanje".

Cudi me i da fakulteti ne smiruju stvari, ali verov imaju neki plan, videcemo.

Мени је у овом тренутку свеједно ко је спољни непријатељ јер су историјски у последњих 35 година барем у неком тренутку то биле све сталне чланице СБ-а, а 3 од 5 константно. И до сада су били уједињено уз Хуљу, дакле против нас.

Али оно што емпиријски доказује снагу спољног политичког утицаја, порекло режима и интересе који одређују спољне векторе јесте чињеница да један позив из Русије или Кине овај хаос не би решио али један позив из Вашингтона и/или Брисела би.

На то додајте да је студентско становиште од А до Ш оно самопрокламовано становиште ЕУ, које наравно није искрено и то подршка Шиптару уз кулирање студеата покзује.

Za sutra se u Leskovcu, B.Petrovcu, Pozarevcu i ne znam gde jos...u popodnevnim casovima organizuju protesti Protiv Blokada.
Kao su nestranacki, ali sns promovise spot.
Ne znam kako odgovoriti, da li ce se narod tada okupiti takođe ili ignorisati sendvicare.
U glavnom, njemu je to sansa da kaze "eto narod hoce smirivanje".

Cudi me i da fakulteti ne smiruju stvari, ali verov imaju neki plan, videcemo.
1000051448.jpg
1000051449.jpg
1000051450.jpg

Те провокације у Пожаревцу, Врању и осталим местима су дуго најављиване као следећи корак ћација. Само треба окренути леђа (нарочито онај доњи део) и игнорисати их, као и сваки њихов потез.

Pa sad...

Pogledati rezultate izbora 2012.

Neko je naredio Dinkiću, Dačiću i manjinama da prelete.

je*******o pobedu Tome, mogao je da bude predsednik i deli ordenje.

Gde nadje Dinkićeve, pa oni su upravo skup likova koji nemaju nikakvih moralnih skrupula, naravno da će da prelete. A Dačić je već bio sa Vučićem u vlasti. Nikakav gur sa strane tu nije trebao, već fotelje. Dačić je dobio ni manje ni više nego premijersko mesto, vodeći stranku koja se jedva borila za cenzus nekoliko ciklusa pre, do Tadićeve rehabilitacije. I onda smo dobili istu vlast sa istim likovima kao onu koja je uvela Srbiju u ratove 90ih.
Manjine idu u paketu sa onima koji prave vlast, od njih sigurno ne treba očekivati neki racionalan stav osim isto fotelja i uhlebljenja, msm Rasim Ljajić...politički mim tog vremena a i dalje je tu...

Poslednja izmena:
Ухххх, кад неко крене да ми прича како су жути барем били пристојни увек се сетим ове фонтане, хеклера у поштанској, партијско-тајкунске хајдучије током приватизације, хашке хистерије, евроталибанске хипнотизације и наравно антологијског перформанска нишке омладине ДС-а. Они су само имали среће јер није било распрострањеног интернета и фенси телефона 2000их па да се документује сва та деструкција и непристојност режима а посебно његове периферије.

Да се одмах оградим, знајући шта ће доскорашњи евроентузијасти написати: СНС је наставио где је ДС стао и досегао неслућене размере деструкције, непроистојности и издаје. Поента уписа је само да жути нису били пристојни, част изузецима. У СНС-у више нема ни изузетака.

Што би прост народ рекао, као да их је исти фалус правио...и то не од жутe банде, од '45-е!

Gde nadje Dinkićeve, pa oni su upravo skup likova koji nemaju nikakvih moralnih skrupula, naravno da će da prelete. A Dačić je već bio sa Vučićem u vlasti. Nikakav gur sa strane tu nije trebao, već fotelje. Dačić je dobio ni manje ni više nego premijersko mesto, vodeći stranku koja se jedva borila za cenzus nekoliko ciklusa pre, do Tadićeve rehabilitacije. I onda smo dobili istu vlast sa istim likovima kao onu koja je uvela Srbiju
Ниво разумевања политике детета од 12 година. Динкић прелетео јер није моралан човек??

Притом, није нигде Динкић прелетео. Он је био и остао на истој позицији службеника и оперативца ММФ, као и сав други неопходни ДС/ДОС кадар. Као што ни Весић, Брнаба, Чанак,Ђурић, Зорка па ни Вучићевић отпораш никуда нису мрдали.

Вучић је тај који је прелетео у јасле нато/еу покровитеља. Пратио је само новац, ништа више.

Vrh