O čemu pričaš? Kakav korak dalje? Gaze organizovano od početka. Svi oni koji su gazili su i kasnije viđani u ćacilendu, po njihovim skupovima... dakle, dobili su naređenje i pare da gaze.Ne bi me čudilo da ostave tako da se neki novi ludak opet zaleti, a ne bi me čak čudilo da odu korak dalje pa da i sami... znate već na šta mislim.
Дај шта даш.
Нагађа се да су му отказали бубрези, док други тврде да је мртво, али се то крије. Поделио сам овде објаву са Фејсбука пре два дана о томе. Надам се да је живо, али ако није, цела Србија ће да се дигне на ноге, и креће свеопшти обрачун са овом бандом. Нешто ми говори да се инцидент на Чукур чесми понавља, и само је питање времена кад ће да експлодира као што је кренуло 26. маја, а експлодирало је 3/15. јуна 1862. пре 163 године смрћу дечака Саве Петковића од стране Турака.Да, чим крију дете је вероватно критично. Бојим се да ће вечерас бити свачега и да управо због случаја тог детета морају да исценирају нешто ужасно
Oko večerašnjeg prijavljenog skupa na Vuku nema saobraćajne policije da preusmerava i nadzire automobile.
Meni se kenja od nas samih više ako je tako. Znači, mora neko da izgine da bi se digli?Нагађа се да су му отказали бубрези, док други тврде да је мртво, али се то крије. Поделио сам овде објаву са Фејсбука пре два дана о томе. Надам се да је живо, али ако није, цела Србија ће да се дигне на ноге, и креће свеопшти обрачун са овом бандом. Нешто ми говори да се инцидент на Чукур чесми понавља, и само је питање времена кад ће да експлодира као што је експлодирало 26. маја 1862. пре 163 године.
Нисам ни ја за то да мора неко да страда да бисмо се дигли на ноге, али изгледа да је дотле дошло да мора тако да буде. Ја се надам да неће бити још жртава, али поред оваквог психопате и његових малаца, моје наде су слабе.Meni se kenja od nas samih više ako je tako. Znači, mora neko da izgine da bi se digli?
Da je roknula nadstešnica u 3 ujutro kad nema nikog, moramo isto da reagujemo.
Navijam da niko nikad ne izgine, a mi izađemo na ulice i uradimo sve isto kao i da jeste. E, onda ćemo sazreti kao društvo.
Ne znam stvarno koji nam je k***** više. Još imamo ovu drugu stranu koja je još gora. Veliki posao je pred nama da se naprave normalna zemlja i društvo.
Pa samo na 3 mesta su imali protiv-kandidate:Дај шта даш.
Али, СНС каже да је освојила 159 од 170 представника у читавој општини (32 од 34 месне заједнице) са укупно 90% гласова, тако да су неСНС кандидати имали укупно 1,025 гласова.
Ето тих 7:0 у једној од 2 или 3 МЗ, највероватније даје резултат од око 700-800 гласова, где однос може бити и 55-45.
Некако би ми било драже да прочитам сирове резултате тих избора, него да ми их овако неукусно сервирају. Као кад неко изгуби тениски меч 6:0 6:1, па се хвали да је последњи гем добио без изгубљеног поена.
То знам, али однос у гласовима је 9,000 према 1,000 свеукупно. Ако ћемо да се заваравамо, онда је 7:0 за нас најбољи пут.
Ма, капирам те, али сам много забринут. То је све.Ma, ne pričam o tebi, kapiraš šta sam napisao![]()
Mislio sam na to da nije bilo zaletanja zadnjih par meseci otkako je režim uveo pratnje saobraćajne policije. Sada toga više nema i treba očekivati odnosno biti spreman na sve i svašta. I za razliku od ranije kad je bilo npr. 1 incident u dve nedelje, možda sada bude mnogo učestalije. A izrazio sam se tako jer znam u kakvoj diktaturi živim i da razni motre sve ovo.O čemu pričaš? Kakav korak dalje? Gaze organizovano od početka. Svi oni koji su gazili su i kasnije viđani u ćacilendu, po njihovim skupovima... dakle, dobili su naređenje i pare da gaze.
Možda je i bio neki individualac, ali većina je organizovana.
Да су они сви мени живи, здрави и узбрдо брзи, па да их божездравље годинама гледамо у директном преносу из Устаничке.Мало је рећи да су пропали за ових девет месеци.
Pogledajte prilog 248948
edit: vec pomenutoДај шта даш.
Али, СНС каже да је освојила 159 од 170 представника у читавој општини (32 од 34 месне заједнице) са укупно 90% гласова, тако да су неСНС кандидати имали укупно 1,025 гласова.
Ето тих 7:0 у једној од 2 или 3 МЗ, највероватније даје резултат од око 700-800 гласова, где однос може бити и 55-45.
Некако би ми било драже да прочитам сирове резултате тих избора, него да ми их овако неукусно сервирају. Као кад неко изгуби тениски меч 6:0 6:1, па се хвали да је последњи гем добио без изгубљеног поена.