Šta je novo?

Izbori 2025

Да, чим крију дете је вероватно критично. Бојим се да ће вечерас бити свачега и да управо због случаја тог детета морају да исценирају нешто ужасно

Oko večerašnjeg prijavljenog skupa na Vuku nema saobraćajne policije da preusmerava i nadzire automobile. Mislim da je to možda deo osvetničkih mera režima protiv protestanata. Ili ako ne osveta onda kao stav e baš nas briga da vas čuvamo

Ne bi me čudilo da ostave tako da se neki novi ludak opet zaleti, a ne bi me čak čudilo da odu korak dalje pa da i sami... znate već na šta mislim.

Kako rastu tenzije i osveta režima, budite sve oprezniji u svakom momentu, ne samo kad je konflikt sa ćacijima ili kerovima nego i kad samo stojite na ulici. Pazite i na saobraćaj ali pazite i na ljude i grupe oko vas, čak i kad je mirno. Verujem da većina vas i sama to zna i uviđa, ali prenesite i drugima, nek se širi svest o tome. Neke ljude treba redovno podsećati na to, prosto izostave iz vida. Nek se razvija ta navika opreza. Ovde nema institucije i pravde, prepušteni smo sami sebi dok se ne završi borba.

Bilo bi dobro i da zborovi razmisle o uvođenju nekih montažno - demontažnih barikada, koje mogu da se sastave od više delova koje bi nosilo više ljudi, i onda se sklope i postave i posle lako uklone i odnesu. Imam par nekih ideja, štap i kanap ali protiv svih vozila sa običnim gumama više nego dovoljno.

Poslednja izmena:
Ne bi me čudilo da ostave tako da se neki novi ludak opet zaleti, a ne bi me čak čudilo da odu korak dalje pa da i sami... znate već na šta mislim.
O čemu pričaš? Kakav korak dalje? Gaze organizovano od početka. Svi oni koji su gazili su i kasnije viđani u ćacilendu, po njihovim skupovima... dakle, dobili su naređenje i pare da gaze.

Možda je i bio neki individualac, ali većina je organizovana.

Дај шта даш.

Али, СНС каже да је освојила 159 од 170 представника у читавој општини (32 од 34 месне заједнице) са укупно 90% гласова, тако да су неСНС кандидати имали укупно 1,025 гласова.

Ето тих 7:0 у једној од 2 или 3 МЗ, највероватније даје резултат од око 700-800 гласова, где однос може бити и 55-45.

Некако би ми било драже да прочитам сирове резултате тих избора, него да ми их овако неукусно сервирају. Као кад неко изгуби тениски меч 6:0 6:1, па се хвали да је последњи гем добио без изгубљеног поена.

Да, чим крију дете је вероватно критично. Бојим се да ће вечерас бити свачега и да управо због случаја тог детета морају да исценирају нешто ужасно
Нагађа се да су му отказали бубрези, док други тврде да је мртво, али се то крије. Поделио сам овде објаву са Фејсбука пре два дана о томе. Надам се да је живо, али ако није, цела Србија ће да се дигне на ноге, и креће свеопшти обрачун са овом бандом. Нешто ми говори да се инцидент на Чукур чесми понавља, и само је питање времена кад ће да експлодира као што је кренуло 26. маја, а експлодирало је 3/15. јуна 1862. пре 163 године смрћу дечака Саве Петковића од стране Турака.

Poslednja izmena:
Не примајте се на прво што прочитате, ова вест о изборима у Митровици је добар доказ за то. Да сам родитељ детета у неприлици, после непосредне бриге за здравље, прво бих заштитио приватност тог детета на сваки могући начин.

Нагађа се да су му отказали бубрези, док други тврде да је мртво, али се то крије. Поделио сам овде објаву са Фејсбука пре два дана о томе. Надам се да је живо, али ако није, цела Србија ће да се дигне на ноге, и креће свеопшти обрачун са овом бандом. Нешто ми говори да се инцидент на Чукур чесми понавља, и само је питање времена кад ће да експлодира као што је експлодирало 26. маја 1862. пре 163 године.
Meni se kenja od nas samih više ako je tako. Znači, mora neko da izgine da bi se digli?

Da je roknula nadstešnica u 3 ujutro kad nema nikog, moramo isto da reagujemo.

Navijam da niko nikad ne izgine, a mi izađemo na ulice i uradimo sve isto kao i da jeste. E, onda ćemo sazreti kao društvo.

Ne znam stvarno koji nam je k***** više. Još imamo ovu drugu stranu koja je još gora. Veliki posao je pred nama da se naprave normalna zemlja i društvo.

Meni se kenja od nas samih više ako je tako. Znači, mora neko da izgine da bi se digli?

Da je roknula nadstešnica u 3 ujutro kad nema nikog, moramo isto da reagujemo.

Navijam da niko nikad ne izgine, a mi izađemo na ulice i uradimo sve isto kao i da jeste. E, onda ćemo sazreti kao društvo.

Ne znam stvarno koji nam je k***** više. Još imamo ovu drugu stranu koja je još gora. Veliki posao je pred nama da se naprave normalna zemlja i društvo.
Нисам ни ја за то да мора неко да страда да бисмо се дигли на ноге, али изгледа да је дотле дошло да мора тако да буде. Ја се надам да неће бити још жртава, али поред оваквог психопате и његових малаца, моје наде су слабе.

Дај шта даш.

Али, СНС каже да је освојила 159 од 170 представника у читавој општини (32 од 34 месне заједнице) са укупно 90% гласова, тако да су неСНС кандидати имали укупно 1,025 гласова.

Ето тих 7:0 у једној од 2 или 3 МЗ, највероватније даје резултат од око 700-800 гласова, где однос може бити и 55-45.

Некако би ми било драже да прочитам сирове резултате тих избора, него да ми их овако неукусно сервирају. Као кад неко изгуби тениски меч 6:0 6:1, па се хвали да је последњи гем добио без изгубљеног поена.
Pa samo na 3 mesta su imali protiv-kandidate:

Gde se uopšte objavljuju ti izbori za mesne zajednice? Ja nikada ni na jednim nisam glasao, niti sam ikada video obaveštenje da su izbori. Meni deluje da su oni od toga napravili interne SNS izbore.

То (МЗ) је једна од оних митских ствари за које нико није сигуран да постоје, нити их је икада стварно видео, али се о томе прича. Попут слободног паркинг места на Дорћолу, белог шишмиша, Загорке Доловац, или кванта нормалности прелазног председника.

Мало је рећи да су пропали за ових девет месеци.
1755546575769.png

O čemu pričaš? Kakav korak dalje? Gaze organizovano od početka. Svi oni koji su gazili su i kasnije viđani u ćacilendu, po njihovim skupovima... dakle, dobili su naređenje i pare da gaze.

Možda je i bio neki individualac, ali većina je organizovana.
Mislio sam na to da nije bilo zaletanja zadnjih par meseci otkako je režim uveo pratnje saobraćajne policije. Sada toga više nema i treba očekivati odnosno biti spreman na sve i svašta. I za razliku od ranije kad je bilo npr. 1 incident u dve nedelje, možda sada bude mnogo učestalije. A izrazio sam se tako jer znam u kakvoj diktaturi živim i da razni motre sve ovo.

Мало је рећи да су пропали за ових девет месеци.
Pogledajte prilog 248948
Да су они сви мени живи, здрави и узбрдо брзи, па да их божездравље годинама гледамо у директном преносу из Устаничке.

Nemoj samo o ubačenim elementima koji razbijaju da se priča, organizatori protesta su doveli masu pred prostorije.

I onda utekli svi pred murijom.

Deca nek se malo umiju hladnom vodom i razmisle šta i kako dalje. Večerašnji program im je u pm.

Дај шта даш.

edit: vec pomenuto

Naletelo par klinaca na njega u Starine Novaka pa ih pojurili iz obezbeđenja. To se isto dogodilo Slobi 96 da naleti na studentsku kolonu. Znači obezbeđenje 0

Vrh