Šta je novo?

Izbori 2025

Да су они сви мени живи, здрави и узбрдо брзи, па да их божездравље годинама гледамо у директном преносу из Устаничке.
Надам се да ће се Весић опоравити да га после упрегнемо кô роба да сруши све што је изградио, и да кречи и гради по Београду до своје смрти заједно са осталима, и Шапићем. Живим за тај тренутак.

Слика године. Бежанијска коса.
1755549883384.png

I kako posle da neko misli da nema napretka. Pa ovako nešto je bilo nezamislivo pre par meseci. Ne govorim samo o ovom momentu, govorim o celokupnoj atmosferi.

Pre par dana na semaforu vidim komšiju u kolima. Svirne mi i dok čeka svoje zeleno pričamo kad i gde će sledeći protest. Posle toga ulazim u autobus, unutra dvoje mojih godina sede i pričaju o ćacijima u nekom manjem mestu, za šta su sve odgovorni i s kim su povezani. Nevezano za to dvoje, ispred stoji neka devojka-žena sa bedžom "FCK SNS".

A jesenas smo se, pa ne krili, ali sećate se kako je bilo - van protesta i fakulteta, ideš kroz blok i čuješ onu buku u 19:30 ili neko vikne pumpaj pa onako kao klimnete glavom jedni drugima u smislu to rođače, ima nas, tu smo.

A sad svi bez ustručavanja pričaju o svemu ovome, nose obeležja, psuju ćacije, pozdravljaju i bodre jedni druge, izlaze uveče i vodaju kerove a Nelečenu p..du lično teraju u pm gde mu je i mesto.

Nego kad se kupila nova Bembara 7ica? Pa na onoj mečki S guard nisu gume uspeli da promene...a platili je preko 600.000 tada.

I kako posle da neko misli da nema napretka. Pa ovako nešto je bilo nezamislivo pre par meseci. Ne govorim samo o ovom momentu, govorim o celokupnoj atmosferi.

Pre par dana na semaforu vidim komšiju u kolima. Svirne mi i dok čeka svoje zeleno pričamo kad i gde će sledeći protest. Posle toga ulazim u autobus, unutra dvoje mojih godina sede i pričaju o ćacijima u nekom manjem mestu, za šta su sve odgovorni i s kim su povezani. Nevezano za to dvoje, ispred stoji neka devojka-žena sa bedžom "FCK SNS".

A jesenas smo se, pa ne krili, ali sećate se kako je bilo - van protesta i fakulteta, ideš kroz blok i čuješ onu buku u 19:30 ili neko vikne pumpaj pa onako kao klimnete glavom jedni drugima u smislu to rođače, ima nas, tu smo.

A sad svi bez ustručavanja pričaju o svemu ovome, nose obeležja, psuju ćacije, pozdravljaju i bodre jedni druge, izlaze uveče i vodaju kerove a Nelečenu p..du lično teraju u pm gde mu je i mesto.
Najveći adut ove borbe je što se o ovome priča među ljudima. Pogotovo u manjim sredinama gde 30% iznerviranih i besnih će lako proširiti vesti po čaršiji šta se dešava. Time ćemo mobilisati ostatak jer će se dobiti ta neka urgencija vanredne borbe za opstanak. Ovo su sve kockice, kockice koje su se gradile mnogo pre pada nadstrešnice. A od pada nadstrešnice je jako pametno bilo prvo biti miran i pokazati svu kreativnost i pamet studenata, a onda je SNS pumpao za nas kad nam je bilo najteže, eskalirali i sl. Sad treba da se ponovo smirimo i fokusiramo na našu propagandu.

Podrška je velika, na izborima gubi ubedljivo
Jel ste skontali kako više izbore ne pominje?

Eto, za početak, ovo je "opozicija" MORALA da radi svih prethodnih godina.

Zbog toga svi oni koji nisu dali apsolutnu podršku studentima treba da budu zaboravljeni. Ne treba zaboraviti ni one koji nisu ovo radili a dali su podršku, ali eto, barem možemo za početak da zaboravimo one koji i dalje ne pomažu nikako.

Podseti me to sve na ovo 😂

Kakva dileja bio i ostao, ali tad je bar bio mlad, ,,lep" i nadmen radikal. Sad je samo prolupali matori pijanac.

Vrh