Duleja
Advanced
Tu sam, pratim...
Miro opusti se, sit back and relaxVolela bih da mi neko kaze, na X je veliko kao odusevljenje, ali ja sam i besna i razocarana.
Opet ce da hapsi, opet lupeta, pokazao je da i policija i hitna pomoc ( kazu u NS donose palice ćacijima hitna pomoc) rade za njih...
Lupeta oko broja, ne znam jesmo li mi dobili ili on, mislim da nece moci ovako dugorocno, ali opet, kakva je i ovo policija koja evo sad juri protestante kroz BG a ćacije ne dira....
Nece niko da dira policiju pa ni ove batinase, vidi se, ali njih bas briga, on pored minist.policije i direk.policije drzi govor i moze mu se, laze i maze... bas katastrofa a mogu misliti kako je onima koji su dobili batine veceras ili protestvovali celo vece...
Junak sa pancirnim štitom.
Nastaviti pritisak.
15.3. nije bilo ni blizu ovoliko mlaćenja i prevaspitavanja kerova i ćacija. Bukvalno ih jure po ulicama, kao što je Bakić lepo i predvideo.Hvala vam svima, neka minus faza, ne zamerite
nisam nista ocekivala, ocekivala sma doduse da ne smeju vise pirotehnikom, da ce se povuci... oni je*******ote u sred Novog Sada rokaju vatromet na koliko stotina metara od one železničke?!
Ne bih samo volela da se ljudi razocaraju jer je ovako i 15.03.bilo i stalno se desava, policija zaustablja ajde ok, ali posle bije, hapsi...ne znam fo kad cemo moci ovako, doduse bolje i ovako nego direktan sukob, a nadam se da ce on posustati jefnom.
Sve se nadam nestace mu para, on sad nadomescuje policijom...pa se napravio lep front ptotiv naroda
Evo snimka pistolja valjda
Jos jedan snimak