Duleja
Advanced
Tu sam, pratim...
Miro opusti se, sit back and relaxVolela bih da mi neko kaze, na X je veliko kao odusevljenje, ali ja sam i besna i razocarana.
Opet ce da hapsi, opet lupeta, pokazao je da i policija i hitna pomoc ( kazu u NS donose palice ćacijima hitna pomoc) rade za njih...
Lupeta oko broja, ne znam jesmo li mi dobili ili on, mislim da nece moci ovako dugorocno, ali opet, kakva je i ovo policija koja evo sad juri protestante kroz BG a ćacije ne dira....
Nece niko da dira policiju pa ni ove batinase, vidi se, ali njih bas briga, on pored minist.policije i direk.policije drzi govor i moze mu se, laze i maze... bas katastrofa a mogu misliti kako je onima koji su dobili batine veceras ili protestvovali celo vece...
Junak sa pancirnim štitom.
Nastaviti pritisak.
15.3. nije bilo ni blizu ovoliko mlaćenja i prevaspitavanja kerova i ćacija. Bukvalno ih jure po ulicama, kao što je Bakić lepo i predvideo.Hvala vam svima, neka minus faza, ne zamerite
nisam nista ocekivala, ocekivala sma doduse da ne smeju vise pirotehnikom, da ce se povuci... oni je*******ote u sred Novog Sada rokaju vatromet na koliko stotina metara od one železničke?!
Ne bih samo volela da se ljudi razocaraju jer je ovako i 15.03.bilo i stalno se desava, policija zaustablja ajde ok, ali posle bije, hapsi...ne znam fo kad cemo moci ovako, doduse bolje i ovako nego direktan sukob, a nadam se da ce on posustati jefnom.
Sve se nadam nestace mu para, on sad nadomescuje policijom...pa se napravio lep front ptotiv naroda
Evo snimka pistolja valjda
Učitavanje...
www.instagram.com
Jos jedan snimak