Šta je novo?

Izbori 2025

Hvala vam svima, neka minus faza, ne zamerite
nisam nista ocekivala, ocekivala sma doduse da ne smeju vise pirotehnikom, da ce se povuci... oni je*******ote u sred Novog Sada rokaju vatromet na koliko stotina metara od one železničke?!
Ne bih samo volela da se ljudi razocaraju jer je ovako i 15.03.bilo i stalno se desava, policija zaustablja ajde ok, ali posle bije, hapsi...ne znam fo kad cemo moci ovako, doduse bolje i ovako nego direktan sukob, a nadam se da ce on posustati jefnom.
Sve se nadam nestace mu para, on sad nadomescuje policijom...pa se napravio lep front ptotiv naroda

Evo snimka pistolja valjda

Jos jedan snimak

15.3. nije bilo ni blizu ovoliko mlaćenja i prevaspitavanja kerova i ćacija. Bukvalno ih jure po ulicama, kao što je Bakić lepo i predvideo.

A moći će se ovako koliko god treba, jer kada se pogleda intenzitet protesta, od novembra naovamo samo raste i raste. A sekturina samo stagnira.

Takođe, kerova u Srbiji je 50k.
A naroda koji želi da okonča sekturinu bar dva miliona.

A Slobisti, Smajlovićke, DBovci, trovači, cepači dlaka, čekači idealnog i ostali kanceri mogu da pričaju šta god oće. Ili im se pridružite, ili ih trajno od..bite i zaboravite da uopšte postoje. Jel tebi bitno šta je večeras rekla Nelečena p..da? Nije ti bitno. Pa što bi ti onda bilo bitno šta kažu ovi iznad navedeni? Kažu ono što jedino umeju, a neki i ono za šta su plaćeni. I šta imaš da čitaš i slušaš to? Ko ih j... bre.

Poslednja izmena:
НС аксиос
БГ стандардно не аксиос

Изгледа да на северу државе у већој мери људи капирају шта су грађанске дужности.

Булевар у НС подељен ма два блока, у средини у малом делу је снс штаб. Полиција нас на сваких 20 мин одгурне 10 корака. Полицији исто није јасно што су ту. Велики број људи и даље присутан.

БГ стандардно не аксиос

Изгледа да на северу државе у већој мери људи капирају шта су грађанске дужности.
Не, него су у НС ћаци много агресивнији, самим тим је и одговор био такав.

Počeli da dobijaju ozbiljne batine i tu im je kraj. Pa nisu to karakteri koji će sad da se vrate još naoštreniji. Već noćas gledaju kako da uteknu. Ostaće ih uvek neka šaka jada, ali rasipaju se, što je noćas i pre svih dešavanja bilo jasno.

Narod se ne boji, ali ni najmanje. Kod mene pristojan svet i nije bilo većih sranja, ali straha bez.

Zanemarite izvor ali sta zastavnik Vojske trazi zu? Otkud vojska? Znam da mogu kao ispomoć ali sto nije trazio pomoc policije koja ide iza njega sa lampama?
Jel to izvedena Vojska na ulicu ali ne radi po Policijskim zakonima nego Vojnim iako nije Vanredno stanje?

Šta je ovo, gde je Jovo na temi?

1000050016.jpg

Ovo je sve što imaju uz šaku jada po drugim mestima, definitivni početak kraja

1000050015.jpg

1000050014.jpg

У НС крај за данас. Сутра наставак. Прекосутра такође, и након тога ако Бог да.

Нови Сад је умало скинуо голог једног њиховог. Где је онај мим где су Ужичани, Чачани и ко још приказани као момчине а Новосађани (и Београђани) као ретардирани?

Срамите ли се те објаве?

Nećemo o njima, mnogo, ali moram da napišem koliko sam vremena i živaca izgubio objašnjavajući da nam prodaju šuplje priče o godišnjim odmorima.

Kako su se usrali ovi gejpederi koje prepoznaš na kilometar iako bi trebali valjda da se utope u masu. Kao i svi panduri koje sam noćas video.

Banana republika, da su profi, pa makar i njihovi, bili bi hladni kao špricer u ovakvim situacijama.

Obija im se o glavu sve što su radili i kako su radili. Ostale im samo uhlebljene pičkice koje ni ne znaju da rade posao.

Vrh