Smederevac
Intermediate
Je l' se ovo upravo dešava? Ili je od ranije večeras?
Je l' se ovo upravo dešava? Ili je od ranije večeras?
Не, него су у НС ћаци много агресивнији, самим тим је и одговор био такав.БГ стандардно не аксиос
Изгледа да на северу државе у већој мери људи капирају шта су грађанске дужности.
Kvantitativno nije to bila velika masa sinoć. ali jako besna masaNećemo o njima, mnogo, ali moram da napišem koliko sam vremena i živaca izgubio objašnjavajući da nam prodaju šuplje priče o godišnjim odmorima.
Ja mislim da nisu očekivali da će ovako ispasti u NS. Očekivali su pobedu, a dobili po glaviSad se lomi.
Čekamo reakciju, no ne verujem da su toliko glupi da nisu očekivali da će ovaj dan (noć) doći.
По свему судећи кобре носу извршиле задатак пошто лице које је требало да штити лице је било видно оштећено.Kobre kažu da su bile na zadatku obezbeđivanja lica.
Pominje N1 i tako malo unosi paniku, ali znaju ljudi valjda šta da očekuju na protestima.Један велики успех ових константних протеста је што више нико не помиње убачене елементе.
Коначно је линија веома јасна, нико у маси и не гледа ко је први затегао флашу ка њима.