razbibriga
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 5.605
Vucko i kad je na beobuildu je na terenu, videh ga malopre
Evo je sa mnom u prostoriji gastoskinja, ne podnosi ga. To je ona stara priča, koja važi za sve, o bahatoj i glasnoj manjini.Gastosi obožavaju Vučića.
Неке групе су стварно деструктивне и заслужују сваку погрдну реч коју добију, процентуално пензионери 70+ су се показали као веома лоши и/или глупи људи.Jedva se docekalo da se oplete po starima, po seljacima, sad su tu gastosi, prosle nedelje bajkeri, a "Bosanci" i "Kosovari" su omiljena kategorija.
Ne bi bilo zgoreg da se malo izdignemo iz tog moralnog mulja, pa nam se nece desavati Vucici i Milosevici.
Него, да ли нам се то смеши контраћациленд испред Владе? Да ли је то радикализација протеста и притисак за расписивање избора?
У очима сељака стил бедр ден: Лепи смо, млади смо и много вас волимооо, љубаааw.
Da mi je znati čime opravdavaš tu političku nadmenost. Ko kaže da studenti nisu bili u Kosjeriću?У очима сељака стил бедр ден: Лепи смо, млади смо и много вас волимооо, љубаааw.
Притом, сигуран сам да би студенти постигли боље резултате од овог масног снс подмићивања да су засели са мештанима и частили по гајбу пива. И тај сељак би пре пио са харизматичним клинцима него са задриглим снс-овцем.
Ал јбг, сад се пије комбуха. Моја и претходне генерације су хронично патиле од те квази-елитистичке малограђанштине и отклона од народа. Студенти су ту доста напредовали али верујем ипак више декларативно него суштински.
Додуше, ни не кривим их. Они нису изоловани као ми а технологија меље и убрзава раслојавање. Наше генерације немају оправдање.
А по описаном делује да режим учи и коригује метода. Мало мање бахато при куповини гласова, доста издашније и за јоту више поштовања према продавцу гласа.
Rekao bih da tu jedini spas da meštani časte, pa čim imaju, nek je i zagađena česmovača.Притом, сигуран сам да би студенти постигли боље резултате од овог масног снс подмићивања да су засели са мештанима и частили по гајбу пива. И тај сељак би пре пио са харизматичним клинцима него са задриглим снс-овцем.
У очима сељака стил бедр ден: Лепи смо, млади смо и много вас волимооо, љубаааw.
Притом, сигуран сам да би студенти постигли боље резултате од овог масног снс подмићивања да су засели са мештанима и частили по гајбу пива. И тај сељак би пре пио са харизматичним клинцима него са задриглим снс-овцем.
Ал јбг, сад се пије комбуха. Моја и претходне генерације су хронично патиле од те квази-елитистичке малограђанштине и отклона од народа. Студенти су ту доста напредовали али верујем ипак више декларативно него суштински.
Додуше, ни не кривим их. Они нису изоловани као ми а технологија меље и убрзава раслојавање. Наше генерације немају оправдање.
А по описаном делује да режим учи и коригује метода. Мало мање бахато при куповини гласова, доста издашније и за јоту више поштовања према продавцу гласа.
naravno da jeste imala. izvinjam se sto ovako odgovaram, nisam sinoc bio pri kompu.ЦРТА није имала посматраче на свим бирачким местима, па зато.
Једно од ретких разумних и хладнокривних низова које сам прочитао у последњих пола године.
Inače, članovi smo iste političke organizacije i bili smo na istom rasporedu preko iste organizacije za posmatranje izbora.