Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 33.914
Ne bi se osvrtao na dežurne alternativce protiv razuma.
Pošto je trenutno pored opozicije i dežurni krivac CRTA evo dobrog teksta o tome:
![]()
Čudo se dogodilo
Kao čudo pojavio se Raša Nedeljkov u nedelju uveče, pošto se završilo glasanje i rekao – istinu. I znao je da bi istina mogla skupo da ga košta, i njega i njegovu organizaciju CRTA.pescanik.net
David, čvrsto stao na noge i sad izaziva… dobro, ne baš Golijata nego upravo državu samu, i to ne (Hobbesovog) Levijatana, nego baš (Neumannovog) Behemota (...)
Čak i u jednom krajnje praktičnom smislu, u Kosjeriću s 14 odbornika vlasti u mesnoj skupštini spram 13 odbornika pobunjenih žitelja Srbije, vlast ne može vladati kako joj se prohte. Dakle, pobeda.
Slično važi i za Zaječar. Preko 20 odbornika opozicije u mesnoj skupštini, to je dovoljno da se donedavno raspojasana većina stavi pod kakvu-takvu kontrolu.
По чему је тачно добар текст? Ево прочитао сам га целог два пута и не видим апсолутно ништа вредно у њему. Буквално класични мудросерски текст који крије чињеницу да нема шта да каже иза неких "високоинтелктуалних" бљувотина и поређења:
Поента целог писанија (да не кажем пролива) може да стане у три реченице а то је:
- ЦРТА је вредна јер је објавила "тачне резултате" да је опозиција изгубила (на покраденим изборима) и да је бес према ЦРТИ стога неоправдан јер је она исправна као и Цесид када је помогао да се отцепи Црна Гора. То значи да су некомпромитовани јер је отцепљивање Црне Горе по вољи Запада било исправно, као и што је сада исправно да на власти буде Вучић и његово гурање пројекта Јадар. Опозиција треба да се задовољи исходом јер је "важно учествовати" и то што учествују у противуставној власти на локалу треба да им буде довољно.
Одборничка мањина ће да стави под контролу криминалну већину која имају превласт над њима на основу сијасет кривичних дела које су починили током изборног процеса. Буквално лол
Да је аргумент био "ЦРТА је само објавила резултате избора на основу онога што има али не може да суди о валидности исхода услед неправилности на гласачким местима" то би било сасвим на месту и нико се не би чак ни бунио против ЦРТЕ. Али пошто се сада очигледно у изворима спонзорисаним са запада гура "важно је учествовати" наратив како се не би угрозио Јадар, ми добијамо овакве будалаштине од текстова.
Vrana vrani ne kopa oči. Oni su kolege, rade za istog gazdu.Ne bi se osvrtao na dežurne alternativce protiv razuma.
Pošto je trenutno pored opozicije i dežurni krivac CRTA evo dobrog teksta o tome:
![]()
Čudo se dogodilo
Kao čudo pojavio se Raša Nedeljkov u nedelju uveče, pošto se završilo glasanje i rekao – istinu. I znao je da bi istina mogla skupo da ga košta, i njega i njegovu organizaciju CRTA.pescanik.net
Kakav odvratan, detinjast, kolaboracionisticki tekst.Ne bi se osvrtao na dežurne alternativce protiv razuma.
![]()
Čudo se dogodilo
Njih sve treba najuriti jer ne rade svoju izvornu funkciju, već sprovode interese stranih vlada.
Gde god su bili prisutni, stepen demokratije ne da se nije povećao već se smanjio.
Pravi se nauka od brojanja glasova i primene zakona o izborima.
Ovde ne mislim samo na CRTU, već i na slične organizacije.
Ако се већ опозиција толико ангажовала у општини са 29 бирачких места, а јесте се ангажовала (што је похвално), мени није јасно да у 21h неко није аплоудовао јбних 29 слика са оригиналним записницима и потписима. Јел тако нешто толико тешко организовати на 29 места (или пар хиљада на нивоу целе државе) па да свако у било којој кући у Србији са интернетом може да прави своје ексел табеле ако жели...
Не потцењујем њихову неспособност, али ми све то буди свакакве сумње, још и са Цртом итд...
Još pogotovo u dobu informacionih tegnologija. Apsolutno se slažem. Slika se zapisnik, upload-uje se na sajt RIK-a, (čega god), i u 45 minuta prebrojano sve i objavljeni rezultati. Velika nauka.
Pratio sam sve, niko nije izašao sa brojevima i procentima sa svih biračkih mesta, što je neverovatno, to bi mi bila prva stvar koju bih istražio. Po meni, sa psihološke strane mi je signal da se nešto krije (muti, nastavi niz).
Кад сте глупи, а глупе треба кô овце шишати.
Ово је итекако одлична вест, али је такође одлична вест што се ове јајаре више неће продавати за кило бајатог шећера и 3000 динара. Сумњам да ће укључити мозак, ако га уопште имају. То је таква маса без свести, образа и морала, и такве треба увртати и изврдавати руглу, јер су заслужили што су глупи.Ovo je odlična vest. Tekuće budžetske rezerve SNS sekte polako ali sigurno presušuju.
Ovaj snimak pokazivati našim žiteljima u ruralnim naseljima.
Ово је итекако одлична вест, али је такође одлична вест што се ове јајаре више неће продавати за кило бајатог шећера и 3000 динара. Сумњам да ће укључити мозак, ако га уопште имају. То је таква маса без свести, образа и морала, и такве треба увртати и изврдавати руглу, јер су заслужили што су глупи.
Ово обавезно да се уради.Naravno. Skače ulog pa skače i cena. Možemo mi da se ljutimo i negodujemo dokle hoćemo, ali ovo je većinska Srbija. I nažalost, takva će i ostati, sve dok se svi učesnici političkog života od 1987 do 2025 ne pošalju ispod cenzusa, ne oslobodi RTS i ne rasformiše SDB.
Ово обавезно да се уради.