Šta je novo?

Izbori 2025

Није ми јасно зашто СНС није платио људе да гласају за Руску странку. Освојили би више мандата. Али добро, за нас је супер што нису.

То раде кад рачунају ће се гласови испод црте највише њима прелити (пропорционално). Да су то урадили у овом случају, били би они слабији. Зато мора колона или две, а ко неће, његов је.

Ako u Kosjeriću SNS odnese pobedu (makar i samo na papiru) za 51 glas a ispostavi se tačnim ono da je 48 ljudi glasalo za Rusku stranku, treba otići i u poštanska sandučeta im ostaviti poruke "vi ste retardi". I bedževe sa natpisom "ja sam glup ko k...c", da ponosno nose.

I kupiti im avionske karte u jednom pravcu do Vorkute.

Poslednja izmena:
Ma sve je to super, samo dok nemamo neke brojke koje kažu drugačije, i neko da stane iza njih...

1749414389521.png

Ma sve je to super, samo dok nemamo neke brojke koje kažu drugačije, i neko da stane iza njih...
Ne treba im dati ništa, ali sa druge strane, 50 glasova i nek im bude, to su dva sprata zgrade u Beogradu. Sve je jasno da jasnije biti ne može, gotov je!

Upadoh u Cotra mod :ROFLMAO:
Ja nekako mislim da jako bitno ko je pobedio, ako su na +50 može da tvrdi da i dalje ima većinu, ali eto mnogi nisu srećni, pa će biti bolji...

Vrh