Treba jedna lista, a ovi politicari da podrze tu jednu listu i to je to. Ako ne tako, valjda ce preci cenzusPa eto, na jednoj listi studenti sa nestranačkim ličnostima, građanska opozicija na drugoj i na trećoj narodnjačka opozicija sa Šarovićem na čelu da odvuku deo glasača vlasti i dobitna kombinacija.
Pa eto, na jednoj listi studenti sa nestranačkim ličnostima, građanska opozicija na drugoj i na trećoj narodnjačka opozicija sa Šarovićem na čelu da odvuku deo glasača vlasti i dobitna kombinacija.
Da, ali ako bude jedna lista onda građanski orijentisani neće da glasaju na primer za Šarovića, narodnjaci neće recimo Đilasa.
Dodatno, u Srbiji ima mnogo niže obrazovanih koji zaziru od studenata i učenih ljudi i draži im je Šarović sa radikalskim manirima.
dobro, može i tako.Ništa onda da zaključamo temu.
Šta je problem da razmišljamo malo unapred.Nije kao da treba neki sporazum da potpišemo mi odavde... Samo razmatramo različite alternative...
СПС дебело напумпан.
Negde već napisah 30% studentska mislim da je maximum
Nisam našao, iščitao sam komentare ali nema tog infoa.Ključno je pre svega ko je radio istraživanje.
Penzosi uglavnomKo se jos javlja na telefon za nekakve ankete...