Šta je novo?

Izbori 2025

Pa eto, na jednoj listi studenti sa nestranačkim ličnostima, građanska opozicija na drugoj i na trećoj narodnjačka opozicija sa Šarovićem na čelu da odvuku deo glasača vlasti i dobitna kombinacija.

Znači Čanak može 😄

Pošto kaže mogu članovi stranaka ali ne i lideri...

Pa eto, na jednoj listi studenti sa nestranačkim ličnostima, građanska opozicija na drugoj i na trećoj narodnjačka opozicija sa Šarovićem na čelu da odvuku deo glasača vlasti i dobitna kombinacija.
Treba jedna lista, a ovi politicari da podrze tu jednu listu i to je to. Ako ne tako, valjda ce preci cenzus 🙏

Ali mogu i da podrže studentsku listu... Ne moraju da budu na njoj, a ni na posebnim listama, nek studenti to isprofilišu a na nama je da podržimo... Na prvim sledećim izborima nek se kandiduju na svojim listama u te 3 kolone kad sns bude razvlašćen...

Tako da Šarović kao Šarović je dobro došao da nastavi da radi svoje a tako radi i za studente i za sebe da ostane prepoznatljivo lice makar ne bio deo nekakve prve naredne vlasti... Bilo bi mu pametno da tako razmišlja... Nije on toliko mator, ima vremena za njega... Tek oni tamo izbori će biti pravi izbori.

Da, ali ako bude jedna lista onda građanski orijentisani neće da glasaju na primer za Šarovića, narodnjaci neće recimo Đilasa.

Dodatno, u Srbiji ima mnogo niže obrazovanih koji zaziru od studenata i učenih ljudi i draži im je Šarović sa radikalskim manirima.

Ništa onda da zaključamo temu. 😄

Šta je problem da razmišljamo malo unapred. 🙂 Nije kao da treba neki sporazum da potpišemo mi odavde... Samo razmatramo različite alternative...

Ništa onda da zaključamo temu. 😄

Šta je problem da razmišljamo malo unapred. 🙂 Nije kao da treba neki sporazum da potpišemo mi odavde... Samo razmatramo različite alternative...
dobro, može i tako.

ali, možda je korisnije da vidimo kako da ih nateramo da daju izbore. Šta ko treba da radi, ko šta može da uradi, i zašto to hoće ili neće? Da li pokrenuti novi talas demonstracija sa jednim jedinim zahtevom, daj izbore!
Ond aide pod 2. Pod kojim uslovima?
KOmpleksan i naporan posao čeka.

🇷🇸Мило Ломпар: Студентска листа би требало да буде национално и демократски оријентисана

На питање како би на захтев и одлуку студената требало да реагују опозиционе политичке странке и покрети, Ломпар је рекао да су „они узнемирени појавом новине у политичком простору“.

„Њихове симпатије се повлаче у корист реторичке подршке. Јер, њихови интереси бивају угрожени. Као део система, имали су привилегије које сада могу бити умањене.“

⚡️Нагласио је да грађанска опозиција треба да напусти политику српске кривице, „коју је сада само потиснула, оличену у фанатичној пароли да Европска унија (ЕУ) нема алтернативу“.

Zovu i na mobilne (nemoguće da vas nikad nisu zakačili?)
Još da kažu koliko je spustilo slušalicu.
Ti će dobrim delom biti isto za studente.

Ja uvek spustim slušalicu, neki trip u glavi neko me zove na mobilni i ja mu "priznam" da sam protiv vlasti...
(mada realno mi je jasno da nema nikog tamo negde koji bi baš mene da proveri, niti sam u državnoj firmi)

:ROFLMAO: kur***vito
Ja svakom dam ko pita. Jedne godine sam u istom danu na pijaci potpisao 4 sigurna glasa. Mislim da sam DSSu sa olovkom koju mi dali LPDovci.

Vrh