Šta je novo?

Izbori 2025

Koji strani faktor pokusava ovu obojenu revoluciju, kako je nepomenik zove? Ja jos nigde nisam cuo ko je u pitanju, a svi njegovi botovi to ponavljaju. Ode u Francusku, grli se sa njima, kaze da je pobedio obojenu revoluciju, ode u Ameriku - isto, Nemacku - isto, Rusiju - isto.

Ko su ti spoljni neprijatelji onda koji nas napadaju? Zna li neko?

Jel se bar trude da objasne? Mozda ona Bajdenova administracija i ta ekipa, jel to prica?

Па зашто се не блокирају зграда Владе, Уставног суда и Министарство просвете док држава поново не почне да исплаћује плате професорима? Да ли мислиш да професори, студенти који плаћају кирију за студентске домове или станове које изнајмљују могу овако до 2027. године? Није то никаква будалаштина, него рационално размишљање. Ако мислиш да професори треба да се жртвују да немају леба да једу, да немају одакле да плаћају рачуне и да буду топовско месо наредне две године, што не блокираш своје радно место?
И да се те зграде блокирају, шта би се променило? Јел био блокиран РТС? И? Вучић силом покушава да обори сваки облик отпора. Зато је неопходно се озбиљно припремити за изборе и за озбиљно јебање мајке.

I da se prijave da budu kontrolori koji će paziti na kutije.
Evo ja ću prvi biti kontrolor u svom mestu. 2022 bio 20 sati na biračkom mestu jer mi opozicija nije obezbedila zamenu, borio za svaki glas, da bih se na kraju razočarao i više nisam bio kontrolor. Da ne govorim da mi nisu isplatili obećanih 3000, nego 2000. Za studente sam spreman da 24h na biračkom mestu bez pogovora.

@Vinča ko ti je obećao 3000 dinara neka ti i plati. To što su te obmanuli dotični imenuj ih jer nije cela opozicija. Koalicija Moramo 2022 nije plaćala ništa kontrolore jer imaju zakonsku naknadu koju isplaćuje država. Ako je članu biračkog odbora to jest kontroloru motivacija novac piši propalo. Zato se ujedinjinima 2022. godine nezanemarljiv deo kontrolora prijavio i pojavio na BM samo da se potpiše. Ne može kontrolorima biti motivator novac.

Па не знам, шта је мотивација посланицима опозиције да (не) раде свој посао? Исто то могу да раде за џабе, ако ћемо тако.

И да се те зграде блокирају, шта би се променило? Јел био блокиран РТС? И? Вучић силом покушава да обори сваки облик отпора. Зато је неопходно се озбиљно припремити за изборе и за озбиљно јебање мајке.
Након 14 дана блокаде РТСа, расписан је конкурс за Савет РЕМ-а, што су студенти и тражили. Чак и да није, блокадом Уставног суда, Владе и Министарства просвете би могли бар да покажу да им је стало до професора. Свакако, блокаде тих зграда би имале много више смисла него блокаде факултета који су подржали захтеве студената. Подржавам захтеве, подржавам протесте и шетње по Србији и ЕУ, али блокаде факултета не подржавам, јер њима не кажњавају власт, већ професоре који раде на факултету и студенте којима је остао једноцифрен број испита да заврше факултет, као и студенте који већ месецима плаћају кирију за студентске домове и станове (ако живе у изнајмљеним становима) и којима су све те силне паре пропале ни за шта. Највећа грешка је што после 15.3. није блокирано неколико стотина места широм Србије сваки дан до испуњења захтева. Да је то урађено, власт би после 15-20 дана морала да попусти.

Poslednja izmena:
Савет РЕМа? А шта данас ради РТС? Да ли је објективнији?

А за Вучка, запитај се зашто нико неће да гласа за вас. Није лично, стварно немам ништа против тебе, чак и напротив, али мислим да си упао у много лоше друштво.

@Vinča ko ti je obećao 3000 dinara neka ti i plati. To što su te obmanuli dotični imenuj ih jer nije cela opozicija. Koalicija Moramo 2022 nije plaćala ništa kontrolore jer imaju zakonsku naknadu koju isplaćuje država. Ako je članu biračkog odbora to jest kontroloru motivacija novac piši propalo. Zato se ujedinjinima 2022. godine nezanemarljiv deo kontrolora prijavio i pojavio na BM samo da se potpiše. Ne može kontrolorima biti motivator novac.

DS iz koalicije Srbija protiv nasilja i nije mi problem da to kažem. Ne radi se o novcu, nego o tome da nisu ispoštovali dogovor, da su rekli da se ne plaća ništa, ja bih išao i sad ću ići za studente pa makar se ne plaćalo ništa.
A sad mi ti reci zašto nisu obezbedili kontrolore? Jel smo to mi krivi, ili oni koji nisu sposobni da animiraju narod na jedan dan, a busaju se u grudi kako su najjaca opoziciona partija.

Au, al smo se uzmuvali ovde.... ljudi, samo ignorisite, platu primaju na širenju defetizma, osude i kritike radi obesmišljavanja borbe i eventualno ukazivanje na to da ni studenti nisu tako divni...
Mi smo ovde zbor BB foruma na temi Izbori. Mozemo da pobedimo širenje botova koji, kada im se ne odgovori, gube moć da ubacuju crve sumnje i ruše jedinstvo i veru u pobedu...

Nesto im gori pod nogicama, kao i u aprilu, ne ide im kako su planirali pa da pred neminovne izbore poljuljaju poverenje u pravnu drzavu

Савет РЕМа? А шта данас ради РТС? Да ли је објективнији?

А за Вучка, запитај се зашто нико неће да гласа за вас. Није лично, стварно немам ништа против тебе, чак и напротив, али мислим да си упао у много лоше друштво.
РТС није објективнији, али конкретан захтев студената није био да РТС буде објективнији, него или да се распише нови конкурс за Савет РЕМ-а, или да се РТС потпуно угаси.

eventualno ukazivanje na to da ni studenti nisu tako divni...
Па нису, али ти слободно веруј да јесу, иако се већ месецима не мења облик протеста. Можемо ми овако још 10 година да се вртимо у круг. Био сам на многим њиховим протестима и нисам дефетиста, него сам реалан.

Screenshot_20250512_153539_com.instagram.android.jpg

Uvek mora da postoji nevidljivi neprijatelj u koji veruje glasacko telo. To sto nema dokaza njima nije bitno, navikli su, vole
To je Orvel lepo sročio:

„Vođa je trebao stalan rat. Morao je građane držati u stalnom strahu od neprijatelja kako bi mu oni dali svu vlast koju poželi. Ljudi su htjeli živjeti pa su se zato odrekli svojih prava i slobode. Bilo je to moguće samo ako ih se uvjeri da je neprijatelj svugdje, svuda i da mogu u svakom trenutku poginuti.

Да ли је ико од ригидне скупштинске опозиције поставио питање зашто је блокиран блокиран булевар испред скупштине и када ће бити одблокиран?

По званичним подацима Секретаријата за саобраћај Града Београда, потез испред скупштине је осим крајње леве траке у смеру ка граду проходан.

https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...ndex.html?id=ed921b0d5e6a4b168f5215aa766423bb

Да ли то значи да аутомобилом могу да прођем? По ком основу је блокирана саобраћајница?

Да ли је ико од ригидне скупштинске опозиције поставио питање зашто је блокиран блокиран булевар испред скупштине и када ће бити одблокиран?

По званичним подацима Секретаријата за саобраћај Града Београда, потез испред скупштине је осим крајње леве траке у смеру ка граду проходан.

https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...ndex.html?id=ed921b0d5e6a4b168f5215aa766423bb

Да ли то значи да аутомобилом могу да прођем? По ком основу је блокирана саобраћајница?

Pretpostavljam da ima srpsko drzavljanstvo
Inače je jako glupo kritikovati ga po nacionalnoj osnovi. Naši političari najviše žele da se mi mrzimo na osnovu toga a ljudi ovde se pecaju. Čuo sam svakakve gluposti za ljude izbosne, iako su na protestima i oni

Vrh