Šta je novo?

Izbori 2025

I onda će oni koji zovu sebe intelektualcima (dakle kvaziintelektualci) reći da je Vučić radikal?

Kažem ne znam ko je, al zbog zaključka koji je izvukao vidim za koga radi.

Meni je njegov komentar bio zanimljiv jer dolazi iz pro-SNS tabora, znamo da je njihov, ali zapravo on ovde priznaje nešto što se prećutno zna i što smo ranije na ovom forumu konstatovali, da kad se zagrebe ispod patriotske i rusofilske estetike Vučića, nalazi se jedan verni Briselov poslušnik.

Tako da, Vučić jeste radikal. To je radikalština - pljačka, korupcija, odsustvo bilo kakvog morala...

Apsolutno, klijentelizam je osnova njihove vladavine. Neko će ipak, jednog dana, podvlačiti crtu i videće se da je Vučić uradio za EU u Srbiji mnogo više nego Tadić. I zato danas na protestima protiv Vučića gledamo anti-EU zastave.

Meni je njegov komentar bio zanimljiv

U redu, mada često slušamo slično. Mislio sam da je neko od "neutralnih" tipa advokat Vladimir Gajić, tako neko... kao neka naknadna pamet se javi da još malo pljunu bivši režim koji ne vlada 13 godina, a oproste ili relativizuju sadasnjicu... Slučajno tako istine radi, al ne znam dotičnog...

Hvala Americi da istrajavaju da se što pre proda ruski udeo i što su prekinuli da pomažu žvalavku u njegovom višemesečnom cinculiranju i razvlačenju, koje je medijski slavio kao male sukcesivne, ponavljajuće pobede. Hvala bogu da su zaoštrili, kao nekad što su umeli prema nama, makar me ljudi poput Užica nazvali izdajnikom. Naravno da oni to rade iz svojih interesa koji se barem po ovom pitanju poklapaju sa našim.

Па нису нешто осуђујући из САД према режиму и АВ.
Њима НИС смета као колатерална штета њиховог конфликта са Русијом, а не због Вучића.

Objasnio sam interesi - poklapaju u ovom slučaju. Čitaj pažljivo.

Ono što bih rado čitao od tebe je "Па нису нешто..." i onda posle toga "Русија", šta nije Rusija prema nama od 90tih do sada... to bi recimo bilo zanimljivo pročitati...

Вучић се свестан да му од америчке подршке зависи фотеља. Русе држи само као украс за гласаче. У исто време док НИС као фирма са руским власништвом трпи санкције, имамо америчке фирме које граде путеве у Србији и активну сарадњу оружаних снага САД са нашом војском.

Screenshot_20251116_112201_org_telegram_messenger_LaunchActivity.jpg

Stvarno ne znam ko je iza tog profila. 🙂 al mi je izjava prosto zazvučala glupo da bih joj se divio.

edit. proguglao sam ko je 🙂 ne čudi, Vučić (koji nije radikal) vraća NIS ... brate izjava je glupa da ne može gluplja biti... hvala Americi što mu stisnuli .... barem za to.

Nebojša Krstić, nekada Tadićev savetnik, a danas režimska podguzna muva i poklonik imperatora Vučića.

Пронађи уљеза на слици ђака Земунске гимназије.
1763295440167.png

По одећи би се рекло да је ово сликано 1989-1990. године. Можда касније пре него што је почео крвави распад СФРЈ-а.

Баш извучено из контекста, одгледао сам цео подкаст, лик је баш, баш позитиван и не жели да улази на студентску листу, иако су га звали, што мислим да је штета. Најбоља ствар у вези целе студентске приче је што овакве ликове студенти надувавају овим што се помиње у Барбином коментару...

ddd.png

Постоји баш велика инвазија и потреба да се промовишу ти ћаци новинари, празилук грађански твитераши и сл. На крају ће и направити коалицију са Муслиуом, исти им је пут и програм...

Vrh