15.3. nije bilo ni blizu ovoliko mlaćenja i prevaspitavanja kerova i ćacija. Bukvalno ih jure po ulicama, kao što je Bakić lepo i predvideo.Hvala vam svima, neka minus faza, ne zamerite
nisam nista ocekivala, ocekivala sma doduse da ne smeju vise pirotehnikom, da ce se povuci... oni je*******ote u sred Novog Sada rokaju vatromet na koliko stotina metara od one železničke?!
Ne bih samo volela da se ljudi razocaraju jer je ovako i 15.03.bilo i stalno se desava, policija zaustablja ajde ok, ali posle bije, hapsi...ne znam fo kad cemo moci ovako, doduse bolje i ovako nego direktan sukob, a nadam se da ce on posustati jefnom.
Sve se nadam nestace mu para, on sad nadomescuje policijom...pa se napravio lep front ptotiv naroda
Evo snimka pistolja valjda
Jos jedan snimak
Je l' se ovo upravo dešava? Ili je od ranije večeras?
Не, него су у НС ћаци много агресивнији, самим тим је и одговор био такав.БГ стандардно не аксиос
Изгледа да на северу државе у већој мери људи капирају шта су грађанске дужности.
Kvantitativno nije to bila velika masa sinoć. ali jako besna masaNećemo o njima, mnogo, ali moram da napišem koliko sam vremena i živaca izgubio objašnjavajući da nam prodaju šuplje priče o godišnjim odmorima.
Ja mislim da nisu očekivali da će ovako ispasti u NS. Očekivali su pobedu, a dobili po glaviSad se lomi.
Čekamo reakciju, no ne verujem da su toliko glupi da nisu očekivali da će ovaj dan (noć) doći.