Ako neko misli da se ne diže galama zbog zatvaranja ulica radi manifestacije 1, manifestacije 2, snimanja, akcija, ovoga onoga... samo neka pogleda komentare tog dana na ovom forumu, zatim na novinskim portalima i na kraju - komentare ljudi koji priđu saobraćajnoj patroli koja stoji na početku zatvorene deonice.
Malo morgen se ne diže galama. To može da izjavi samo neko ko ni ne živi u Beogradu ili se pravi lud.
Nisu ljudi srećni ni što će se opet zatvarati ulice zbog one promocije oficira. I o tome se mogu naći komentari na portalima, i o tome se mogu naći pojedini komentari čak i ovde na forumu, jer sam i ja dao kritički komentar na to pre neki dan. Ali naravno, ljudi sa agendama i bez mrve srama sve to izignorišu i predstavljaju kao da samo blokiranja zbog gej parada smetaju.
Uostalom, prošle godine se nekoliko nas na krv i nož svađalo na temi Obeležja zbog prosvavljanja izmišljenog partijskog praznika ''Dan srpskog jedinstva'' i ja sam tom prilikom okačio ilustrovane primere licemerja vlasti. Jer su pre toga njakali narodu što se ne pridržava Kovid mera, a od sredine avgusta do sredine septembra oni su održali: Derbi sa 20.000 ljudi, promociju oficira sa oko 6.000, proslavu izmišljenog praznika sa oko 5.000. I zbog svih su bile blokirane ulice.
Uostalom, pa i jeseni 2019. smo kačili ovde svoja iskustva sa taksi mafijom koja je blokirala grad. Ja im tad čak svima podelio prstić, a par dana pre sam im na Slaviji doviknuo da im je Vučić na Andrićevom vencu, ne na Slaviji, pa da bi mogli da se počiste odatle. A poslednjeg dana su neki čak počeli i
da prevaspitavaju taksiste. Srećom po taksi mafiju, blokada je obustavljena tog dana nakon dogovora sa Nelečenim, inače mislim da bi sutradan bile masovne pegle od Autokomande do Savskog trga.
No, kako to obično biva, niko od ovih što sada klepeću i konstruišu priče da se samo zbog gejeva diže galama, se nisu ni oglasili ni pojavili tada kada su se iznosile kritike na račun vladajuće garniture ili na račun tih koji su tada blokirali. Kao što se nisu pojavljivali ni oglašavali ni u mnogim drugim prilikama. Ali i neka, jer su još tada počele da padaju maske i da se otkriva ko je zapravo gde i ko je uz koga. Ovo sada su samo potvrde prethodnih indikacija.
Jeste, dečice, samo se zbog zatvaranja usled gej parade diže galama. Kako da ne. Nastavite da si ubeđujete i da recitujete pamflete.