Zasto da ih puste niz vodu kada rade posao?
Cak ni DS nije bila spremna na takv nivo nacionalne izdaje.
Po svemu sto mozemo da zakljucimo do sada - zapad kontrolise politicare i oni rade sta im zapad kaze. Njima je bitno da taj njihov politicar marioneta ima vlast, nije im bitan nacin na koji do vlasti dolaze.
Ono sto bas ne znamo je da li im sve odrede i kazu Vucicu sta sve da radi da bi dosao do vlasti ili im kazu - vi se snalazite da dobijete izbore kako sami znate i umete pa mi preuzimamo.
Vucic dobija izbore kroz medije koji pljuju po zapadu, sve u ime tog zapada.
Pa ljudi su do skoro verovali da Rusi to osvajaju za mesec dana, kada uzmu Ukrajinu, eto ih tu na granici sa Madjarskom.
Veruj mi da sam slusao te price. Ukrajina pada brzo, nece verovatno ici u dalja osvajanja, ali to ce biti poruka svetu. Ako tipa bude nesto sa Kosovom npr, Putin naredjuje Madjarima da se sklone, ako nece sami, on ih gazi za par dana, mi ga pustamo kroz Srbiju i oslobadja Kosovo.
Zvuci kretenski, ali na takve price su i SNS i SPS i desnicarska opozocija dobili glasove.
E, sada toga vise nema, a tek nece biti. Mit je srusen vec sada, ne mogu ni do Odese, kamoli do Kosova.
Ne postoje tajni sistemi, oruzja kakva svet nije video i kome zapadna tehnologija ne moze nista. I tih prica sam se naslusao.
A i Rusi ce morati da se okrecu sve vise obavezama u domacem prvenstvu.
Njihov uticaj u Srbiji ce nestajati, sto onaj lazni stvaran od vlasti, sto onaj pravi stvaran od njihovih sluzbi bezbednosti.
Atmosfera u drustvu ce se promeniti i prirodno je da ce SNS i desnica gubiti glasace. Jedan od glavnih argumenata tj.glavni argument ce im nestati, bilo to sedenje na dve stolice i navodno cekanje, bila to otvorena putinofilija.
Ne mora zapad SNS nuzno i otvoreno da pusti niz vodu, mozda samo pusti svoje kerove da se kolju pa ko pobedi, ali ce se prirodno promeniti atmosfera u drustvu kada i onom najzaostalijem delu naroda sada dodje iz dupeta u glavu da od Rusa nema nista.
I logicno da ce izrazito i otvoreno pro-EU stranke pokupiti mnogo veci broj glasova.