Beograd treba da funkcioniše, u slučaju da nisi znao. A i sva druga mesta koja će povorke posetiti, i svi putevi i usputna mesta do njih... sve to treba da funkcioniše radnim danima, znaš...
Znam da uzalud ovo pričam jer niste vi u stanju da bilo šta korigujete, vi ste svoje stavove zabetonirali, sebi osmislili priče po kojima ste vi uvek u pravu a svi drugi (svi Beograđani) u krivu što se bune i svako ko se ne slaže 100% s vama je ološ, desničar, zlotvor, mučitelj, i svašta nešto. Jedino su Noki, Myah i možda još neko koga sam zaboravio (ako jesam, izvinjavam se, setiću se) pokazali sposobnost korigovanja i pravljenja kompromisa, kao i sposobnost jasnog izlaganja šta žele i zašto žele i šta i kako rade. Ostali jok. Samo ''ima da bude po mom a svi ostali fak ju''.
Zato će cela stvar na kraju proći slično kao sa taksi-blokadama 2019. - kontraefektom i još većom podelom među ljudima. Ali dobro. Vi tako želite. I ko sam ja ili bilo koji drugi građanin Srbije da vas savetuje drugačije. Isterajte svoje i nemojte nikad ništa da menjate kod sebe ili kod svojih stavova. Samo tvrdo i samo inat.
Štaviše, što vreme više prolazi i što više razmislim o ovome, čini mi se kao da neki i vole to da stalno budu u sukobu sa 2/3 društva. Što sam rekao jednom na zatvorenoj temi, da sutra nestanu sve strejt osobe u Srbiji i ostanu samo gej, neki bi pukli od besa i depresije jer onda ne bi imali s kime da se svađaju, jure, mlate i nadmudruju.