Sarajevska
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.09.2007.
- Pohvaljen
- 3.662
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=438901#p438901:1c265mpz je napisao(la):tragac » 10 Mar 2017 03:31 pm[/url]":1c265mpz]Mislim da to zavisi i ko si i šta si, ne treba zanemariti ni faktor identifikacije pojedinačnog birača sa kandidatom. Ne prepoznajem se u Jankoviću, jer promoviše elitizam, eliti ne pripadam, a i ekonomski program onih koji ga podržavaju je identičan ekonomskom programu SN. Jeremić je dete crvenog tajkuna, uvek je rastao u raskoši, nije imao mnogo prilike da vidi bedu, isromaštvo, da razume na pravi način probleme obespravljenih. Ostale neću ni da komentarišem, Maksimović iliti Beli je jednostavno drugačiji, izdvaja se iz tog kleptomanskog i izdajničkog mulja.
Ne identifikujem se ni ja s Jankovićem, previše tu ima nekog šmeka "kruga dvojke" u onom lošem smislu reči, crvene buržoazije... Ali opet, sve to je u principu zlatno u poređenju sa Gospodarem, Boškićem, Vojvodom i Sunđer Bobom.
E sad još samo Beli. Najsimpatičniji. Da smo neka Finska, glasao bih za njega sigurno. Ovako, pitam se šta bi bilo bolje po sve nas: Beli predsednik ili ipak Saša predsednik. I ne mogu da se odlučim. Ali siguran sam, ponavljam, obojica su 100 puta bolji od ostalih i neće biti greška glasati u prvom i drugom krugu za bilo kog od njih. A Radule levitira tu između raja i pakla.