Aj, idite na temu o NISu, tamo su te Istok-Zapad rasprave.
Ionako dolazi vreme da se tema podgreje.
Чекамо да истекне једномесечни бан на теми пар дана пред нови рок господину Те једно те исто, па да он подгреје.

Aj, idite na temu o NISu, tamo su te Istok-Zapad rasprave.
Ionako dolazi vreme da se tema podgreje.
Pre ce biti da si ti protiv studenata ili uopste ne razumes celu studentsku pricu, i sve sto predstavljaju studenti u blokadi, cim brojis koliko je bilo kojih zastava i uopste istices to.Студентима је свака друга или трећа застава посвећена Косову
Дакле Ноки је против студената
Pricam o studentima, o Rusima, zapadu i ekipi nisam nista rekao.Ја немам наратив а ти немаш логику у овом посту. Ноки има наратив и то нетачан. Ноки није добар.
Маните се Русије, маните се запада. Ја овде нисам никада износио проруски став. Апсолутно никада али ви јесте антируски и прозападни. А побијање лажи да је штетност руског утицаја у Србији једнака западном или чак већа је просто обавеза разумног човека и то нема никакве везе са неким проруским или националистичким наративом.
У тај брлог ме неш увалити.
Guraju se studenti cesto na jednu stranu, a bas se te zastave o Kosmetu podmecu kao dokaz. Ne pravi se da ne znas, nisi video, a i na kraju, i sam to uradio, sto sam ti zamerio.То сврставање на ову или ону страну је ваљда превазиђено са овом народном, слободарском буном. Јасно је да нам нико не жели ништа више од онога што за себе овде може да ућари. Неки имају границе у методама остваривања интереса овде а неки их немају.
Но, чак и то питање бих радо оставио иза себе а историчарима али очигледну и неспорну истину морам да браним, каква год да је.
Dooobro, ali na sve ovo ide plus:Колективни запад тренутно окупира део Србије, Немачка хоће да затре западну Србију а нелегитимни немачки колонијални намесник узурпира сувереност РС. Такође су и довели Хуљу на власт.
Русија све то не. Русија је ретардирана али није окупирала, није убијала, није наметнула своју вољу и своје законе овде. Запад је.
И још један подсетник. Саучесници у убиству 15 људи у НС-у су две фирме из ЕУ. Обе иначе познате по корупцији.
А овде смо сви имали увид и испратили смо лепо - РЖД секција брзе пруге је најпрофесионалније и најтранспарентније урађен јавни пројекат у Србији у овом веку. Чак знамо и да су молили Хуљу да нам уштеде новац и да се ради 160 км/х
U kontekstu moje teze da su saopštenja MUP-a veoma precizna, a možda i subverzivna u odnosu na vladajući režim, čak bih mogao da dodam i da nam Dačić namerno šalje skrivene informacije, prenosim vam na uvid sledeće saopštenje:A da li ste Vi zaista toliko naivni da mislite da zvanična saopštenja ne prolaze ozbiljne provere.
Kao što sam naveo, izjavili su formalno-pravnu istinu, nisu izjavili neistinu. Izneli su minimum tačnih informacija.
Постоје гласине да је средство које је деловало на грађане стигло из Израела и исто вече враћено. Израелци су мајстори психолошког ратовања и пропаганде уопште с обзиром да су цело постојање у стању рата.
Није искључено да је режим мимо свих служби безбедности ангажовао специјалну групу за притисак из Израела опремљену средствима за психолошки рат.
Daj datume ili mesto gde se to moze saznatiVećina skupština gradskih opština u Beogradu će održati sednice u narednih deset dana jer su prethodne sednice održane oko 25.12, a zakonski rok za održavanje sednica je 3 meseca.
Ovo je prava prilika da SNS-SPS-SRS opštinske vlasti pogledaju građane Beograda u oči.
Dinstaj!!!
Ovo sve je opet autogol, u centru pažnje smo zbog ovoga. Naslovnice, strani forumi, yutuberi, tiktokeri....svi diskutuji o udaru topa i protestu.A da li ste Vi zaista toliko naivni da mislite da zvanična saopštenja ne prolaze ozbiljne provere.
Kao što sam naveo, izjavili su formalno-pravnu istinu, nisu izjavili neistinu. Izneli su minimum tačnih informacija.
Ti savetnici su mu doneli zvučni top da "reši" problem.neka nadje savetnika i neka plati da ga posavetuje kako da reši problem
Ti savetnici su mu doneli zvučni top da "reši" problem.