Šta je novo?

Izbori 2024

Na Starom Gradu SNS nema većinu bez Bastaća i odbornika sa njegove liste. Da li ti ljudi stvarno žele da ostanu upamćeni kao saradnici zločinačkog režima?
Da, Barac. Njega treba redovno spominjati, da se nikad ne zaboravi, a nesto mi izgleda da su ljudi zaboravili malo na njega. Treba se svako malo podsetiti.

Kod Kesića ima jedan segment za plakanje od smeha. Tobožnji studenti u Ćacilendu pokušavaju da otpevaju himnu ...

Obratite pažnju na fizionomije "studenata", govor tela i ... na "izvođenje"

Хрватски информер
1000120013.jpg

EUropska i Ruska federacija kao da se takmiče ko će više da mazi pudlu koju su zajedno odgajali dok se nisu razveli.

To nije tačno. Kad se uporede izjave Marte Kos i Zaharove, vidi se jasno ko više mazi pudlu... Uz sve interese koje Evropa ima i bezbednosne izazove, Rusija prednjači u podršci Vučiću. A i previđaš da je bratska republika Hrvatska koja se u ovoj našoj bobri pokazala kao najveći zaštitnik interesa srpskog naroda, da se čuje glas Srba u EU, i sama deo EU.

To nije tačno. Kad se uporede izjave Marte Kos i Zaharove, vidi se jasno ko više mazi pudlu... Uz sve interese koje Evropa ima i bezbednosne izazove, Rusija prednjači u podršci Vučiću. A i previđaš da je bratska republika Hrvatska deo EU.
Pa zato sam i napisao EU, čiji je HR deo. EU koja je upravo odobrila 3.5 milijarde evra pomoći za novi režim u Siriji koji hladnokrvno ubija Alavite i Hrišćane i bagerom tela trpa u masovne grobnice.

Uopšte nije bitno ko više mazi. I jedni i drugi maze, nekad malo više jedni, nekad malo više drugi...

Ma da. Sve je isto uz obavezno dodatih 5 stavki gde je Evropa očigledno najveći krvnik, dok Putina perfidno prećutite za sve.

Ako treba toliko da uprostimo. Ajde nek bude. Zapušiš nos i znaš gde ideš i koga zaokružuješ a ne večita relativizacija od uvek istih ljudi ovde.

Malo si na Staljina zaboravio... Ili se krvnik meri po tome ubijati druge a pripadnike svog roda je plemeniti čin.

Sad još broji krvna zrnca kao da mrtvi imaju nešto od toga 🙂 Bolje ti ide železnica od istorije ili politike... Reci mi šta se radi na temi o železnicima imali ikoga da je sramota da im Hulja naredi da ne rade dva dana od BG voza do celog sistema železnice. Ima li iko da je zucnuo nešto na poslu, da se usprotivio. Železničar ili mvbg1, NikolaNS ili neko, ili je i dalje najveći problem moje švercovanje?

Sad još broji krvna zrnca kao da mrtvi imaju nešto od toga 🙂 Bolje ti ide železnica od istorije ili politike...

Samo umirujuće odgovaram na tvoje svađalačke tonove. Ko zna šta stavljaju u Big Mac. 😄

Reci mi šta se radi na temi o železnicima imali ikoga da je sramota da im Hulja naredi da ne rade dva dana od BG voza do celog sistema železnice. Ima li iko da je zucnuo nešto na poslu, da se usprotivio. Železničar ili mvbg1, NikolaNS ili neko, ili je i dalje najveći problem moje švercovanje?

To njih pitaj. Nemam ja ništa sa tim odavno propalim preduzećima.

;)

Kako god bilo nisi u pravu da nam veće zlo preti na zapadu. Tamo su ipak slobode i prava njihovih građana veće nego u Rusiji. Zbog nekih tvojih postova protiv zapada a da je zapad Rusija, bio bi ti već nalog blokiran a ti na informativnom razgovoru.

Lako je bahatiti se na strani gde ti ne preti veće zlo. I uviđati šta sve na toj strani ne valja.

;)

Kako god bilo nisi u pravu da nam veće zlo preti na zapadu. Tamo su ipak slobode i prava njihovih građana veće nego u Rusiji. Zbog nekih tvojih postova protiv zapada a da je zapad Rusija, bio bi ti već nalog blokiran a ti na informativnom razgovoru.

Lako je bahatiti se na strani gde ti ne preti veće zlo. I uviđati šta sve na toj strani ne valja.

Prvo, nisam rekao da nam preti veće zlo na zapadu. Premotaj malo.

Drugo, ne mislim da nam preti bilo kakva opasnost ni sa zapada ni sa istoka. Preti nam opasnost iznutra.

Aj, idite na temu o NISu, tamo su te Istok-Zapad rasprave.
Ionako dolazi vreme da se tema podgreje.

Ево ја нећу да банализујем али ћу да упростим:

Колективни запад тренутно окупира део Србије, Немачка хоће да затре западну Србију а нелегитимни немачки колонијални намесник узурпира сувереност РС. Такође су и довели Хуљу на власт.

Русија све то не. Русија је ретардирана али није окупирала, није убијала, није наметнула своју вољу и своје законе овде. Запад је.

Студентима је свака друга или трећа застава посвећена Косову

Дакле Ноки је против студената, владавине закона и слободе. Ноки није добар.

И још један подсетник. Саучесници у убиству 15 људи у НС-у су две фирме из ЕУ. Обе иначе познате по корупцији.

А овде смо сви имали увид и испратили смо лепо - РЖД секција брзе пруге је најпрофесионалније и најтранспарентније урађен јавни пројекат у Србији у овом веку. Чак знамо и да су молили Хуљу да нам уштеде новац и да се ради 160 км/х

Poslednja izmena:
Vrh