Kolko znam anti dron puske ne ispustaju prodoran niti bilo kakav zvuk nego koristi frekvenciju da prekine komunikaciju sa kontroleromReče Vučić za to da je puška protiv dronova.
Kako god, možda i jeste ali taj zvučni top je 1000% iskorišćen u tom trenutku.
On je to nazvao gnusnim lažima, a nije rekao šta je to onda što se desilo. Na šta drugo bi ljudi odreagovali onako.
Jel postoji šansa da je sa te zgrade, tog behemota u rađanju, pušten impuls iz zvučnog topa? Ili bi pre rekao da je sa Albanije i zgrade pored nje?Par ljudi ovde ladno pišu da je skup promašaj.Najveći skup ikada. Ljudi došli u svojoj organizaciji uprkos svim preprekama... i sve je od Hrama do Trga bilo konstantno krcato ljudima u celom tom krugu...
Ne da nije propmašaj, nego je fantastičan skup bio kako po broju ljudi tako i čitavoj studentskoj organizaciji...
Sve je super i blokade se moraju nastaviti, ne sme mu se dozvoliti da "svira kraj" nego u redu sad smo pokazali brojnost, a naredne blokade moraju da ciljaju nešto drugo... kao 24h blokade saobraćajnih žila kucavica u ovom gradu i tome slično treba ponavljati, sve dok ne popusti i ne ispuni zahteve. Pooštravati, radikalozovati, paralisati grad ponovo i ponovo...
Ali upadljivo je to da su isto čuli i isto reagovali i ljudi kod spomenika Nikolaju, i ljudi kod Beograđanke i ljudi kod Cvetnog trga. Dakle svi duž iste ose.Ne znači da ide sredinom Kralja Milana, nego je zvuk bio takav kao da juri vozilo u masu, pa se ljudi razbežali sa sredine ulice u stranu da izbegnu gaženje za koje su mislili da im sledi..
Ti isti koji su odlučili da upotrebe danas top, sutra neko drugo oružje, juče su crtali crvene kur*** kao njihov simbol. To je jednostavno njihov nivo. Talog.Ali stvarno, ako je ovo tačno, još uvek mi ne ide u glavu ovaj nivo ... pa ne znam kako to da nazovem:
Topom prekinuti baš minut ćutanja i komemoraciju žrtvama ...
... pri čemu su oni žrtve sistemske korupcije za koju su odgovorni upravo vlasnici topa !?
Ovakvom akcijom dovesti to u vezu u glavama svih Srba, pa stvarno, za to je potrebna ... ili veoma posebna glupost ili bezočnost.