Šta je novo?

Izbori 2024

Moze li ova zena ovo da iznese i jos bitnije, ima li nameru uopste...

Meni smrdi cim je pristao da dodje.

1000026465.jpg

Moze li ova zena ovo da iznese i jos bitnije, ima li nameru uopste...

Meni smrdi cim je pristao da dodje.

Pogledajte prilog 229760
Бранкица је имала кључну улогу 2011-12е у разбијању српских блокада на Косову.

Сећате се. Оно када су српске бабе, сељаци и старци на барикадама и буквално били под нато чизмом али то је било оправдано јер Звонко у инсајдеру.

Сад има задатак још једну блокаду да проба да разбије

Zahvalite Danici Grujičić koja je sprečila dok je bila ministarstka Zdravlja da prva metro linija ide kroz Prokop i Klinički centar da bi išla kroz Beograd na vodi. Neka ide bestraga.
Ona se pitala u svom resoru koliko i bula za gace, a nekmoli oko metroa. Nije uspela ni da izdejstvuje zabranu pusenja u lokalima o kojoj je toliko trubila koja u Evropi postoji jos u Turskoj i na Kavkazu osim Srbije. Najmanje losa od ministara u prethodnoj vladi, mada se ministri osim Dacica i Malog pitaju o svojim resorima koliko i prvi prolaznik na ulici koga vidis.

Делије су свашта, тендер, нарко, крими, издајничка прича... али као група нису наци нити било коју националну или друштвену групу системски малтретирају, застрашују или физички нападају.

Не можеш их ставити у контекст овог деловања Торциде, нити за тим има потребе. Шта је циљ уопште таквог писанија?

Капирам да је случајно али ово је проверена демагошка фора. Ти навођењем полу-истинитог примера релативизујеш ствар или догађај који је предмет дискусије. Ја те затим исправим и онда у очима других испада да браним те друге и тиме се наизглед дискредитујем.
А заправо, једино што се заиста десило јесте да је релативизовано оно што не би смело с почетка дискусије.
Nisu, nisu, baš su fini. Ne zna se ko su bolji, Delije ili Grobari.

Ajde, opravdaj i ovo.

Могао бих да се сложим са мањим делом твог поста да уз ову екипу са снимка не стоји здушно цела Далмација. Просек на утакмицама Хајдука ти је 27000 људи. Сваке друге недеље пун стадион уз редовни усташки репертоар.

И заправо ниси реплицирао на мој пост. Црно на бело сам написао да се Торцида тамо користи од стране режима за шиканирање и застрашивање преосталих Срба.
Омладина Далмације тренутно је усташка више него у време рата. То ће ти потврдити свако ко је упознат са тамошњом ситуацијом. И зато на скуповима подршке видиш скоро углавном особе 50+.
I u Srbiji i u Hrvatskoj služba/udba koristi navijače za dnevno-političke potrebe. Setimo se samo Gej Parade 2010. kada je Služba organizovala teško povređivanje 150 policajaca zato što nije imala vlast po volji, i Gej Parade 2014. kada niko nije ni kamenčić bacio. To su isti oni koji su onom drugom predavali spiskove pripadnika svog naroda za vreme ratova 1990-tih. I sve sa ciljem čuvanja jedne te iste elite i u Srbiji i u Hrvatskoj.

Uopšte, izveštavanje HRT i mišljenja iz Hrvatske su manje bitna, više su spomenuta da se pokaže da na HRT rade veći Srbi od onih na RTS. A što treba da nas bude sramota, računajući na to da iz te Hrvatske nećemo dobiti neku široku dobronamernost. Iako je i to više nego što je imamo od Službe/Udbe kojima je SNS digao moć na istorijski maksimum.

Pa ako podržavate Službu, slobodno mrzite i gadite se Hrvata, naših falsifikovanih neprijatelja (što ne znači da treba praviti iz njih falsifikovane prijatelje).

Када дође време посебну пажњу дати прелетачима.

Иначе, ових дана размишљам о томе зашто су нам баш доктори, част изузецима, дотакли дно на пољу етике а по свим мерилима, те дужности бриге о људима, тежине студија и жртве коју дају да би постали то што јесу, требало би да је барем та друштвена група најимунија на свеопште посрнуће друштва.

Како смо у 100 година дошли од свесног и самоиницијативног жртвовања целокупне лекарске струке за спас нације у Првом светском рату до продаваца беба, свакодневно корумпираних господара живота и смрти и наивних тупаџија које режим користи како им затреба?

Поредити паролу и скандирање са оним шта се ради у хрватској, је исто као рећи да смо ми исти као хитлер, пошто смо ту и тамо убили понеког немачког војника за време окупације

Поредити паролу и скандирање са оним шта се ради у хрватској, је исто као рећи да смо ми исти као хитлер, пошто смо ту и тамо убили понеког немачког војника за време окупације
Haha, koliko imaš godina? Tebi je mozak i dalje u 41-oj. Šta hoćeš da kažeš, da neko u ime Srba nije ubijao devedesetih? Stalno neka žrtva, a nikada krivi. Šta se to radi u HR? Jel živiš tamo pa znaš? Verovatno se informišeš preko medija tipa "Vaseljenska", "Pečat" i sličnih udbaških glasila. Dođi u HR pa oceni šta se dešava. Možda te je strah da uđeš tamo, kao svakog pravog patriJotu iz udobnog beogradskog doma... 😂
Šta hoćeš da kažeš, da su Srbi bili pod okupacijom u HR? Onda su i Albanci bili pod okupacijom Srbije. Hajde se odluči šta je istina.

Drugo, nije samo parola. U Srbiji živi 200.000 muslimana i ovo su poruke njima. Očekuješ da te neko poštuje, a sam si naci orijentisan.

Samo da prokomentarišem da ti je odličan post, preciznije prilog u okviru posta! :)

Svesni smo da niko nije savršen pa i studenti greše. Navešću dve greške koje su najnametljivije do sada:
  1. Premali broj njih nosi kape (a znamo kakve su T svih ovih dana #kakavasamjamenibaba)
  2. Zašto se Tadija sa ETFa samo jednom pojavio?
Za svakog je bilo ponešto: Davud Delimeđac za @Noki, Jagodinka Previše za @GOJE (dotična je čak dobila i svoj Viber stiker) itd. po više puta!
Nadam se da će se ove greške u najkraćem, razumnom roku ispraviti.

Konjarnik odličan!
1739981181614.png
1739981205147.png

Svako mesto uspeva svojim dočekom studenata da me obraduje kao prvi put kad su išli ka NS:

Vrh